November måned på Costume.dk

Læs om nogle af alle de ting, som du kan glæde dig til på Costume.dk den næste måned - heriblandt fokus på sneakers, julegaveideer og den kommende Wang-kollektion for H&M

Velkommen til det nye Costume.dk - og velkommen til november. Her på redaktionen har vi allerede planlagt en stor del af det indhold, som du kan glæde dig til den næste måned. Det er jo helt officielt blevet den tid, hvor det er tilladt at snakke om jul, fest og gaver, og vores egen julefrokost på Toldboden ligger da også lige om hjørnet. På Costume.dk guider vi dig til seje og smukke festlook og giver dig de bedste julegaveideer. Vi starter på fredag 7. november med julegaverne over 2.000 kroner, og så tæller vi ned derfra hver fredag frem til jul.

Vi selv glæder os til, at Alexander Wang x H&M-kollektionen lander i butikkerne lige om lidt og på onsdag 5. november viser vi dig, hvad vi selv vil gå efter at købe. Men, hvad vi også glæder os til at vise dig, er vores nye temamåneder, som fremover vil køre her på sitet. Denne måned har vi valgt at sætte fokus på sneakers og guider dig til sæsonens bedste par, viser cool look med sneakers, tager dig med ind i udvalgte damers sneakersgarderober og så ser vi på, hvordan de flade gummisko er blevet en del af modeverdenen.

På skønhedsfronten har vi planlagt en rigtig hyggemåned med lækre morgenmadsopskrifter, hjemmespa, sæsonens bedste parfumer og selvfølgelig makeupguides til månedens fester.

Dette er jo kun et lille udpluk af alt det, som du kan finde på Costume.dk - vi udgiver nemlig hver dag mellem to og fem artikler til dig. Vi glæder os helt vildt til at vise dig det hele og håber, at du vil følge med os. Husk også, at der på torsdag 6. november kommer et helt nyt (og meget flot) Costume på gaden.

Kærlig hilsen
Trine Oehlenschlæger Joensen

Webredaktør