Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Armbånd, Støt Brysterne 40 kr. // Ørestikker, Nordahl Andersen hos Webshop.cancer.dk // Planter (forhandles hos Lidl, Aldi, Fakta, Kiwi og i alle Coops butiker). Alle køb støtter kampen mod brystkræft.

Oktober måned på Costume

Sammen med resten af verden finder vi den lyserøde farve frem for at sætte fokus på brystkræft – og samtidig klæder vi jer på til at komme sikkert gennem efteråret

Efter at have nydt godt af en indian summer i september, er efteråret ved at tage fat og vinden varsler de kolde måneder forude.

Oktober måned behøver dog ikke at være en trist fornøjelse, for nu kan du med god samvittighed blive indendøre og slappe af i selskab med de bedste nyheder og guides inden for mode, skønhed, bolig samt træning og sundhed.

Samtidig er oktober måneden, hvor hele verden finder den lyserøde farve frem for at sætte ekstra fokus på brystkræft. Brystkræft er den hyppigste form for kræft, som årligt rammer hver niende danske kvinde.

Derfor dedikerer vi selvfølgelig også måneden til at skabe opmærsomhed omkring sygdommen og nogle af de fantastiske initiativer, der støtter kampen imod den.

Tænk lyserødt, og følg dagligt med på Costume.

Kærlig hilsen

Rikke Christensen

Chefredaktør