Event, goodiebag, spar, rabat. Fang efterårets største trends med Day og Costume
© Day Birger et Mikkelsen

Spar 20% på alt i butikken hos DAY Birger et Mikkelsen

Kom med til unikt læserarrangement med goodiebags, drinks, snacks og stor konkurrence. Costume-redaktionen vil desuden være der til at guide dig til sæsonens tendenser

Det er ikke tit, at du bliver inviteret ind i en butik et par timer for at kunne shoppe den aller nyeste sæson med 20% rabat. Alt imens du nyder et par lækre drinks og indbydende snacks, lytter til DJ’ens sprøde toner og lader Costume-redaktionen gøre dig meget klogere på efterårets bedste tendenser i samarbejde med et af landets største fashionbrands, DAY Birger et Mikkelsen.

Denne perfekte modeaften har du som Costume-læser en unik mulighed for at deltage i, hvis du skynder dig at melde dig til lige nu. Fokus vil være på DAY’s nye Winter Night-kollektion, der netop er landet i butikken til denne aften, og Costume-redaktionen vil give dig inspirerende inputs til, hvordan du bruger alle de nye, lækre og stylish outwear-items.

Derudover får du en goodiebag og 20% rabat på alt i hele butikken under eventet – samt muligheden for at vinde et gavekort på 5.000 kr. på selve aftenen.
Så skynd dig at melde dig til. Vi glæder os til at se dig.

Hvad: Trend-event arrangeret af DAY Birger et Mikkelsen og Costume med oplæg om efterårets tendenser af Costume-redaktionen, shoppingrabat, DJ, drinks og snacks, goodiebags og en konkurrence.

Hvornår: Onsdag den 26. oktober, kl. 18.30-20.30.

Hvor: DAY Birger et Mikkelsen Flagship Store, Pilestræde 16, 1112 København K.

Hvordan: Meld dig til på: Tilmelding@costume.dk. Pladserne tildeles efter først til mølle-princippet.