© costume.dk

Wonderful Copenhagen anno 2013

Anden vinder i vores Nokia Lumia konkurrence på Instagram er fundet. Du kan stadig nå at deltage

Frem til 10. juli kan du deltage i konkurrencen om at vinde den super fede Nokia Lumia 920 ved at uploade dit bedste sommerbillede til Instagram og give det hashtagget #LumiaCostume. Nokia Lumia 920 er verdens mest innovative smartphone med blandt andet Pure View, Pure Motion HD+ skærm, trådløs opladning og med det bedste kamera på markedet (ifølge en lang række tests). Læs meget mere om konkurrencen og telefonen HER. Vi udtrækker tre vindere i alt og de to første er fundet.

Billedet herover er vinderbillede nummer to og vi elsker, hvordan politimanden holder trafikken tilbage for de små svaner på vejen. Det er kærlighed. Billedet er taget af Lise Nørgaard, der om billedet siger:

“Jeg var ude at løbe, da optrinnet med svanerne skete - og jeg er ret vild med den gamle Wonderful Copenhagen plakat (af Viggo Vagnby) med sporvognen og svanemor med sine ællinger, og det billede her er samme set up i en moderne udgave a la 2013 :-)”.

Det originale billede af Viggo Vagnby:

Stort tillykke fra Costume og Nokia.

Der er stadig en Nokia Lumia 920 at vinde, så det er bare med at tagge dit bedste sommerbillede med #LumiaCostume. Den sidste vinder offentliggøres på Costume.dk fredag 12. juli 2013.