Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Costume forside januar 01 2021

Få Danmarks mest rendyrkede modemagasin for kun 39 kroner

Få masser af stilinspiration, brugbare guides og unikke fortællinger for kun 39 kroner per magasin.

Costume er Danmarks mest rendyrkede modemagasin. I hver udgave får du et nøje kurateret indblik i de største tendenser direkte fra catwalken, og vi giver dig gode tips fra vores mode- og skønhedseksperter. Vi byder dig også på interviews med fremtrædende personer, der er med til at sætte dagsordenen og påvirker den verden, vi lever i.

Lige nu kan du helt eksklusivt abonnere på Costume for en fast lav pris på 39 kroner per magasin, hvis du tegner et abonnement inden 19. januar.

Inkluderet i prisen er også muligheden for at læse Costume i app'en Wype, hvor du er sikret mange timers inspirerende læsning i både den nyeste og tidligere udgaver af Costume.

Glæd dig blandt andet til at læse den seneste udgave af Costume, hvor du kan komme helt tæt på den franske forfatter og feminist Simone de Beauvoir, læse et interview med sangerinden Kwamie Liv og dykke ned i vores store singletema om Tinder-træthed, frihed og lykken at være alene.

Abonnér på Costume nu

Er du allerede abonnent, kan du kontakte kundeservice på tlf. 39 10 30 00 og oplyse dit abonnementsnummer, så vil kundeservice ændre dit abonnement fremadrettet til 39 kroner pr. magasin.

Mere om Magasinet? Få Costumes nyhedsbrev