Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Screen-Shot-2021-06-29-at-10.26.15 © Carly Dame

Forsiden: FOTOGRAF Carly Dame MODEL Natasja Madsen/Scoop Models

Tilbud: Få Costume for kun 39 kroner per magasin + forårets fineste solbriller

Det nye nummer af Costume er på gaden med en stor guide til alt det bedste til sommerferie i Danmark, interview med Lucia Odoom og Eva Eistrup fra ‘Politikens Poptillæg’ og topmodellen Caroline Bille Brahes bedste tips til vintageshopping. Tegn dit abonnement nu!

Costume er Danmarks mest rendyrkede modemagasin. I hver udgave får du et nøje kurateret indblik i de største tendenser direkte fra catwalken, og vi giver dig gode tips fra vores mode- og skønhedseksperter. Vi byder dig også på interviews med fremtrædende personer, der er med til at sætte dagsordenen og påvirker den verden, vi lever i.

Lige nu kan du helt eksklusivt abonnere på Costume for en fast lav pris på 39 kroner per magasin.

Inkludert i prisen får du også et par cool, specialdesignede solbriller samt muligheden for at læse Costume i appen Wype, hvor du er sikret mange timers inspirerende læsning i både den nyeste og tidligere udgaver af Costume.

Abonnér på Costume nu

Er du allerede abonnent, kan du kontakte kundeservice på tlf. 39 10 30 00 og oplyse dit abonnementsnummer, så vil kundeservice ændre dit abonnement fremadrettet til 39 kroner pr. magasin.

Mere om Magasinet? Få Costumes nyhedsbrev