Tilbud: Få Costume for kun 45 kroner per magasin

Vores nye magasin er her! I denne udgave fokuserer vi på kroppen – og giver ordet til reflekterede profiler, der har masser af tankevækkende at sige om kroppen. Vi har blandt andet talt med en række forskellige mennesker, der hver især fortæller om, hvordan de bruger kroppen i deres arbejde samt fem kunstnere, der fortæller, hvordan de inspireres af kroppen, og hvordan de med deres kunstværker ønsker at vise omverdenen en anden fortælling om kroppen end det ideal, vi primært oplever. Tegn dit abonnement nu!

Costume er Danmarks mest rendyrkede modemagasin. I hver udgave får du et nøje kurateret indblik i de største tendenser direkte fra catwalken, og vi giver dig gode tips fra vores mode- og skønhedseksperter. Vi byder dig også på interviews med fremtrædende personer, der er med til at sætte dagsordenen og påvirker den verden, vi lever i.

Lige nu kan du helt eksklusivt abonnere på Costume for en fast lav pris på 45 kroner per magasin.

Inkluderet i prisen får du også muligheden for at læse Costume i appen Wype, hvor du er sikret mange timers inspirerende læsning i både den nyeste og tidligere udgaver af Costume.

Abonnér på Costume nu

Er du allerede abonnent, kan du kontakte kundeservice på tlf. 39 10 30 00 og oplyse dit abonnementsnummer, så vil kundeservice ændre dit abonnement fremadrettet til 45 kroner pr. magasin.