Tilbud: Få Costume for kun 39 kroner per magasin

Hvorfor skal du omgive dig med de rigtige mennesker? ⁠I det nye nummer af Costume, som er på gaden i dag, sætter vi fokus på netværk. Vi taler blandt andet med designer Marie Skall, der fortæller, hvad hendes netværk har betydet for hendes karriere og arbejde med Skall Studio - derudover guider stylist Pernille Rosenkilde dig til, hvordan du opsporer de bedste vintagefund mens tv-vært Anna Lin fortæller, hvordan hun gør en dyd ud af at date sig selv. ⁠ Tegn dit abonnement nu!

Costume er Danmarks mest rendyrkede modemagasin. I hver udgave får du et nøje kurateret indblik i de største tendenser direkte fra catwalken, og vi giver dig gode tips fra vores mode- og skønhedseksperter. Vi byder dig også på interviews med fremtrædende personer, der er med til at sætte dagsordenen og påvirker den verden, vi lever i.

Lige nu kan du helt eksklusivt abonnere på Costume for en fast lav pris på 39 kroner per magasin.

Inkluderet i prisen får du også muligheden for at læse Costume i appen Wype, hvor du er sikret mange timers inspirerende læsning i både den nyeste og tidligere udgaver af Costume.

Abonnér på Costume nu

Er du allerede abonnent, kan du kontakte kundeservice på tlf. 39 10 30 00 og oplyse dit abonnementsnummer, så vil kundeservice ændre dit abonnement fremadrettet til 39 kroner pr. magasin.