© Philip Messmann

Tilbud: Få Costume for kun 39 kroner per magasin

Det nye Costume er på gaden, hvor vi sætter fokus på mad. Derfor kan du blandt andet møde installationskunstner Laila Gohar, der gør mad til mode, og kvinderne bag den anonyme Instagram-profil To sultne piger. I magasinet finder du også personlige rejsetips til alt fra Ibiza til Bornholm samt en guide til redaktionens yndlingsspots i København. Tegn dit abonnement nu!

Costume er Danmarks mest rendyrkede modemagasin. I hver udgave får du et nøje kurateret indblik i de største tendenser direkte fra catwalken, og vi giver dig gode tips fra vores mode- og skønhedseksperter. Vi byder dig også på interviews med fremtrædende personer, der er med til at sætte dagsordenen og påvirker den verden, vi lever i.

Lige nu kan du helt eksklusivt abonnere på Costume for en fast lav pris på 39 kroner per magasin.

Inkluderet i prisen får du også muligheden for at læse Costume i appen Wype, hvor du er sikret mange timers inspirerende læsning i både den nyeste og tidligere udgaver af Costume.

Abonnér på Costume nu

Er du allerede abonnent, kan du kontakte kundeservice på tlf. 39 10 30 00 og oplyse dit abonnementsnummer, så vil kundeservice ændre dit abonnement fremadrettet til 39 kroner pr. magasin.