Forkæl dig selv – det koster kun 45 kroner

Få adgang til et unikt univers af mode, skønhed og kultur for samme pris som en kop kaffe. Som abonnent på Costume får du magasinet til halv pris.

Når du sidder med et nummer af Costume i hænderne, sidder du med et nøje kurateret udvalg af de største modetendenser, bedste skønhedstips og unikke fortællinger. I hvert magasin sørger vi for personlighed, holdninger og velskrevne ord.

Netop dét gør Costume til et af de magasiner, som forstår at sætte moden i centrum.

Lyder det som noget for dig? Lige nu kan du få alt det – og mere til – til en fast lav pris på kun 45 kroner per magasin, når du abonnerer på Costume. Eller samme pris som en enkelt kop kaffe – og helt uden overraskelser.

Som abonnent på Costume får du magasinet leveret direkte til din postkasse, så du altid er blandt de første til at få indblik i de nyeste modetrends. I Costume kan du også gå på opdagelse i de nyeste tendenser fra catwalken, de bedste skønhedsprodukter og inspirerende interviews med fremtrædende personer, der er med til at sætte dagsordenen og påvirker den verden, vi lever i.

Når du er på farten og ikke har Costume på hånden, så husk, at du altid kan tilgå magasinet via din mobil eller tablet. Med i prisen er nemlig fri adgang til Costume gennem appen Wype.

Abonnér på Costume nu

Er du allerede abonnent, kan du kontakte kundeservice på tlf. 39 10 30 00 og oplyse dit abonnementsnummer, så vil kundeservice ændre dit abonnement fremadrettet til 45 kroner pr. magasin.