Konkurrence: Vind den ultimative ansigtsbehandling

Forkæl din hud og dit sind med en afstressende ansigtsbehandling. Vi finder to heldige vindere - og alt du skal gøre er at svare på et simpelt spørgsmål og tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Sommeren føles allerede et godt stykke væk og efteråret kan mærkes – ikke bare på temperaturen, men måske også på din hud. Hos skønhedsklinikken Skin In Mind på Nørrebro i København har indehaver Camille Fischer udviklet en behandling, hvor face yoga, akupunktur, cupping og gua sha kombineres med en afslappende ansigtsbehandling, der skræddersys til dig og dine behov.

Vores skønhedsredaktør har været forbi og teste behandlingen. Det kan du læse om her.

Dette vinder du:
Behandlingen tager 105 minutter og har en værdi af 1.750 kr. Derudover vil du efter behandlingen modtage Serience Night Serum fra Environ til en værdi af 600 kr. Den samlede værdi af præmien er 2.350 kr.

Vi trækker to heldige vindere - og alt du skal gøre er at svare på et simpelt spørgsmål og tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Vi skal have dit svar senest 30. oktober 2022. Vinderen får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Deltag herunder: