maanesten konkurrence ©

Konkurrence: Vind smykker fra Maanesten

Tilføj dit forårslook et strejf gylden månemagi med kurvede og dragende smykker, der skaber forbindelse til det fortryllende spænd mellem himmel og jord. Fire heldige læsere kan vinde smykker fra Maanestens kollektion Moonrise Magic.

Magi har i årtusinder ageret fortryllende forbindelse mellem mennesker og naturen. Magien udgør sit eget univers, hvor fantasi, drømme og kreativitet hersker, og dyrkelsen af den er et fællesskab og en virkelighedsflugt fra det ordinære. Maanestens kollektion Moonrise Magic hylder den fascinerede mystik, der er forbundet med nattemørkets kommen, og de skatte skumringen skjuler.

Kollektionen indeholder alle nattehimlens tryllebindende elementer: fra den okkulte og lunefulde halvmåne til den letvingede natsværmer og ædelsten, der besidder forundelige energier og glimter som stjerner på en indigofarvet himmel.

Kom lidt nærmere den magiske, månebeskinnede verden ved at deltage i konkurrencen, hvor du kan vinde et guldbelagt smykkesæt med en hals- kæde med beskyttende ametyst, et spinkelt kædearmbånd med natsværmervingevedhæng og et sæt gyldne organiske hoops. Alle Maanestens smykker er lavet på eget værksted i Jaipur i Indien.

4 LÆSERE VINDER

  • 1 Azzura-halskæde belagt med 18k guld og ametyst til en værdi af 700 kr.
  • 1 Liviana-armbånd belagt med 18k guld til en værdi af 450 kr.
  • 1 sæt Nino-øreringe belagt med 18 k guld til en værdi af 600 kr.

Værdi 1.750 kr. pr. sæt. Alt fra Maanesten.

maanesten

Tilmeld dig konkurrencen her