Konkurrence: Vis os, hvordan du fortolker det mørke efterårslook

Halloween er lige rundt om hjørnet, og i butikkerne er der dyster inspiration at hente. Se vores bud på et look – og vind et gavekort på 1.000 kroner til FRB.C

Halloween er en dunkel højtid, der mest af alt minder os om vilde udklædninger, fuldmåne og græskar. Men du kan også lade dig inspirere af den mørke tid i dit look. Bleg hud og mørke læber er 90'er-chik og passer rigtig fint sammen med efterårets tendenser som rullekraver og grungestil.

FRB.C har 90 lækre butikker, du kan vælge imellem i hyggelige, varme omgivelser uden stress. Du finder alt fra Cos og & Other Stories til Missoni og Designers Remix – og lækre skønhedsbutikker som Stylebox by Matas. Vi har skruet et lækkert intenst makeuplook sammen til dig med de dybe, mørke toner herunder.

VÆR MED I KONKURRENCEN
Upload et billede på Instagram af makeup, tøj eller boligitems, der inspirerer dig til en stilet halloween med hashtag #frbcinspiration #stylishhalloween og @frbcshopping, så er du med i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr. til FRB.C. Måske er du til blodrøde vampyr-læber? Sylespidse stiletter? Broderie anglaise? Eller til flakkende stearinlys? Kun fantasien sætter grænser!

Blush, The Body Shop i FRB.C 110 kr. // Læbestift, bareMinerals hos Stylebox by Matas i FRB.C 269 kr. // Øjenskygge, Sephora i FRB.C 110 kr.

Kombinér looket med en lav rullekrave fra H&M, og du er gennemført 90'er-dyster her til Halloween.

Rullekrave, H&M xx kr.

Vi glæder os til at se, hvad du selv finder på!

Konkurrencen kører til og med 6. november 2015. Vinderen får direkte besked af FRB.C og bliver offentliggjort her på Costume.dk og på FRB.C's Instagram. Præmien har en samlet værdi af 1.000 kroner og kan ikke ombyttes til kontanter.

Indholdet er sponsoreret af FRB.C.