Læserne fortæller: Mig og min Mulberry

Du kan vinde en shoppetur på 15.000 kroner hos Mulberry, hvis du sender et foto af dig selv og din Mulberry. Se 12 læseres bidrag til konkurrencen

En læser bliver den heldige vinder af en shoppetur hos Mulberry for hele 15.000 kroner. For at deltage i konkurrencen skal du sende et billede af dig selv og din Mulberry-favorit til Costume (se mer... © costume.dk
1 / 12

En læser bliver den heldige vinder af en shoppetur hos Mulberry for hele 15.000 kroner. For at deltage i konkurrencen skal du sende et billede af dig selv og din Mulberry-favorit til Costume (se mer...

Julie: Jeg har haft den en del år, fire tror jeg, og ELSKER den. Jeg bruger den stort set hver dag, og den bliver federe og federe med al den patina, det danske vejr giver den.

På billedet er den med mig i Venedig, hvor jeg brugte den som tasken, vi havde med rundt. Faktisk gik den lidt på omgang på turen, fordi hende jeg rejste med også ville gå med den, fordi den er så fin.

Og i Bottega Venetta-butikkerne betragtede personalet den og vendte og drejede den (der var ikke en mulberry butik dernede).

Grunden til, at jeg elsker Bayswater højest, er, at den kan bruges til alt. På ferier er det den perfekte taske til at have med rundt, i skolen kan den lige have en lille computer, mad og et par bøger, og på shopping er den rummelig nok til ekstra tørklæde/bluse, og den er stadig ikke en kæmpe sæk at slæbe rundt på.

Iben © costume.dk
2 / 12

Iben

Jeg elsker netop min Mulberry- taske fordi: Den er sort uden at være kedelig, perfekt hverdags-taske, er lavet af de bedste materialer, den er blød, den taske som jeg har fået flest komplimenter på - og mest af alt, så har jeg aldrig set andre med den (købt i London).

Lea © costume.dk
3 / 12

Lea

Jeg elsker den nye Alexa-taske af flere grunde. For det første er Alexa Chung uden tvivl et af mine stilikoner. Hun er über-cool. For det andet elsker jeg Mulberrys tasker. Og så minder tasken mig også om en taske, min mor fik, da hun var færdig på universitetet, og hun har brugt den lige siden. Den minder mig om min barndom og om min dejlige mor. Hun er mit største idol og den sejeste kvinde i verden. Af de grunde vil jeg RIGTIG gerne have den taske.

Caroline © costume.dk
4 / 12

Caroline

Jeg elsker min Mulberry-taske, fordi den er klassisk, enkel, lækker og passer perfekt til alt mit tøj - både på arbejdet og til hverdag.

Jeg har aldrig været gladere for en taske.

Marianne © costume.dk
5 / 12

Marianne

I 2005 var jeg på weekend med min kæreste i London. Jeg havde længe ønsket mig Roxanne-tasken fra Mulberry, men havde desværre ikke haft råd.

En halv time før vi rejser hjem fra London, stopper min kæreste mig midt på Regent Street og siger, at han gerne vil købe Roxanne-tasken til mig.

Jeg begynder at græde af glæde (og overraskelse) og slæber ham hurtigt ned i Metroen - løber ind i Harrods og næsten råber til damen i Mulberry-shoppen, at jeg skal købe Roxanne-tasken i Oak.

Damen griner og siger til min kæreste: "How Sweet - Your girlfriend is like a happy little bunny".

Vi køber hurtigt tasken og når lige præcis bussen tilbage mod lufthavnen.

Min kæreste tager nedenstående billede i bussen, hvor jeg lykkeligt krammer min nye kærlighed.

Heldigvis er det blevet til en del flere kærlighedskøb de sidste 5 år, men Roxanne vil altid være min første, og jeg elsker hende lige så højt idag, som da jeg fik hende.

Elisabeth © costume.dk
6 / 12

Elisabeth

Det var kærlighed ved første blik. Selvom det var koldt og trist udenfor, føltes sommeren ikke så langt væk, når sådan en sej taske stod klar og bare skreg: sommerfester, store solbriller og brune ben. En alt for casual sammensætning giver virkelig mening, når dette vidunder hænger på armen. Min vinterkedelige gaderobe så pludselig levende ud, alle outfits fik tilføjet det manglende element, og jeg havde omsider fundet min elskede. Sommeren bød selvfølgelig på endnu større glæder, da solen kom, og tasken endelig kunne stråle om kap. Derfor er netop denne Mulberry Bayswater min absolutte yndling.

Henriette © costume.dk
7 / 12

Henriette

Roxanne...
I loved you since I knew ya
I wouldn't talk down to ya
I have to tell you just how I feel
I won't share you with another girl

Elsker stadig min Roxanne ligeså meget, som da jeg købte den for 3 år siden. Den er i det mest fantastiske og tykke læder, og så elsker jeg, at den også er i helt rå læder indeni. Ville blive verdens lykkeligste kvinde, hvis jeg kunne få fingrene i den nye smuksak Alexa i enten brun læder eller oak lepard.

Faizeh © costume.dk
8 / 12

Faizeh

Billedet er taget nytårsdag 2009 på en oversvømmet Markusplads i Venedig - hvor det udelukkende handlede om at redde tasken.

Jeg havde (på min SU) længe sukket efter Mulberrys Roxanne-taske, efter at have set den på diverse kendisser blandt andet i Costume. Jeg må have sukket meget højt, for på min 25-års fødselsdag havde hele min familie og kæreste slået sig sammen - og dér stod den så pakket smukt ind - Mulberrys Roxanne i Oak Naturel Leather.

Det er en fantastisk taske. Der nu også minder mig om en fantastisk familie og kæreste.

Håber jeg vinder konkurrencen, så jeg kan få endnu flere dejlige Mulberry-minder.

Iben © costume.dk
9 / 12

Iben

Mig og Mulberry på opdagelse i Roms snævre gader. Kan man ønske sig en bedre rejsefælle? Den sætter et eksklusivt aftryk på et afslappet outfit - samtidig med at den rummer alt, hvad jeg har brug for: En lille trøje, en vandflaske, papirservietter, notesbog, bykort... Og et par sko fra én af Roms skønne butikker, kan der vist også lige være.

Laura © costume.dk
10 / 12

Laura

I love Mulberry. Desværre har jeg kun haft råd til denne Mulberry pung, hvilket bare får mig til at håbe endnu mere på, at jeg vinder pengene til Mulberry, så jeg kan købe en rigtig taske derfra. Alligevel elsker jeg stadig min bayswater-pung, og det er min yndlings, fordi jeg ikke har andre. Jeg krydser fingre for, at et af mine højeste ønsker kan blive opfyldt ved, at jeg får mulighed for at købe en rigtig taske.

Bita © costume.dk
11 / 12

Bita

Til min fødselsdagsfest sidste år fik jeg lige knap 3.000 kroner i gaver, da jeg KUN havde ønsket mig penge. Min ven råbte igennem lokalet: "Hvad skal du så med alle de penge?" Jeg råbte tilbage, at jeg skulle købe min længe ventede Mulberry taske. "Giv mig de penge, og jeg kan købe dig 10 tasker for dem," var hans respons. Og ja, det er jeg sikker på, at han kunne. Men jeg synes ikke, der er nogen taske, der repræsenter mig og min stil, som min Mulberry gør. Min Bayswater med krokodille-print er klassisk, feminin og enkel.

Jeg har altid en masse i min taske og elsker at der i min Bayswater kan ligge modemagasiner, kalender, vandflaske, makeup-pung og alt det andet, jeg ellers altid bærer rundt på.

På billedet poserer jeg med min taske i Paris.

Henni © costume.dk
12 / 12

Henni

Jeg elsker min chocolate Maxi Mabel-taske, fordi jeg fik den af min mand dagen inden vores bryllup. Begrundelsen var, at jeg skulle have en fin taske at pakke ned i til min første dag som hans kone. Den følger mig (os) overalt på de mange lækre weekendture. Her fotograferet sammen med min bryllupskjole og mig. Tasken minder mig om mit bryllup og starten på mit ægteskab. Bedste gave fra min nye mand. Så kan det da ikke være bedre.

Mere om Konkurrencer? Få Costumes nyhedsbrev