Tv-værtinde Alexa Chung © costume.dk

Mig og min Mulberry

Send et foto af dig og din yndlings-Mulberry, og deltag i konkurrencen om en shoppetur hos Mulberry for 15.000 kroner. Bliv inspireret af fashionistaer, der fortæller om deres Mulberry-favorit

De er elegante og har kant. Har farverigt og blodigt liv. Og de har plads til en proppet kalender og aftenens stiletter. Sådan siger de kendte om deres yndlings-Mulberry-tasker. Hvad siger du? Send et billede af dig og din Mulberry, og forfat en kort beskrivelse af, hvorfor lige dén taske er din store kærlighed. Hvis dit svar og billede er det bedste, kan du shoppe løs hos Mulberry for 15.000 kroner. Så er en eventuel taskekrise i den grad reddet.

Det kan du vinde:
En shoppetur hos Mulberry i København, hvor du kan shoppe for 15.000 kroner.

Sådan deltager du:
Tag et billede af dig selv med din favorit-Mulberry-taske - du må godt være kreativ og låne en taske af din veninde eller lave en collage med dig selv og et billede af en taske. Skriv et par linjer om, hvorfor det lige netop er dén, du elsker, og mail det hele til mulberry@costume.dk. Du kan også uploade dit billede på StyleGallery.dk. Vi skal have dit billede og svar senest 16. marts. Vinderen offentliggøres i Costume nr. 97.

Bemærk:
Når du sender dit billede ind, giver du samtidig Costume og Mulberry tilladelse til at bruge det på Costume.dk og StyleGallery.dk samt i Mulberry-butikken i København.

Reception hos Mulberry
Kom til reception hos Mulberry i København - uanset om du deltager i konkurrencen eller ej - og bliv forkælet med drinks, og se kollektionen. Vinderen af konkurrencen vil blive afsløret, og hvis det er dig, vil du modtage en invitation på mail inden. Meld dig til på mulberryreception@costume.dk. Der er 100 pladser, som bliver tildelt efter først til mølle-princippet. Du vil få en bekræftende mail, hvis du kommer med.
Hvornår: 25. marts klokken 18-20.
Hvor: Mulberry, Østergade 13, København K.