© costume.dk

Tag årets sommerbillede - og vind den nye Nokia Lumia 920

Upload dit bedste sommerbillede til Instagram og giv det hashtagget #LumiaCostume

Dine tæer i strandkanten, udsigten fra badehotellet eller skumfiduserne, der griller over bålet. Forevig det perfekte sommerøjeblik, og læg det på Instagram med hashtagget #LumiaCostume. De tre bedste sommerbilleder bliver belønnet med en smartphone fra Nokia og offentliggjort på Costume.dk.

Den bedste i mørke

I samarbejde med Nokia udlodder vi tre spritnye Lumia 920 til en værdi af 4.900 kroner pr. stk. til vinderne. Dens PureView-teknologi med Carl Zeiss-optik sikrer dig skarpe billeder - også når tusmørket sænker sig. Lumia 920 er nemlig den smartphone på markedet, der tager de bedste billeder i mørke omgivelser og har vundet stort set alle kameratests, den har været med i. Kameraet gør det også muligt at lave perfekte gruppefotos. Kameraet tager fem billeder hurtigt efter hinanden, og herefter kan du vælge det bedste ansigtsudtryk for hver enkelt person og sætte det sammen til ét billede.

Herunder er et eksempel på, hvor god den er til at tage billeder i mørke i forhold til andre telefoner på markedet:

Taget med Nokia Lumia 920

Taget med unavngiven highend smartphone

Derudover har telefonen PureMotion HD+-skærm, der er verdens mest lyse, hurtige og følsomme touchskærm. Det bedste af det hele: Den er følsom nok til at reagere på dine fingerspidser, selvom de er dækket til.

Læs mere om telefonen LIGE HER.

Konkurrencen slutter 10. juli 2013.