Vind 10.000 kroner til FRB. C Shopping

Forkæl dig selv og dem du holder af med en ekstra god julegave i år - deltag i konkurrencen her

Vi sætter et gavekort på intet mindre end 10.000 kroner på højkant til Frederiksberg Centret, FRB.C Shopping, så du har chancen for at opfylde juleønskerne hos alle dem, du holder af, og forkæle dig selv med eksklusiv shopping.

I FRB.C Shopping er der altid noget at komme efter – du finder mere end 90 butikker, der bugner af lækker mode, skønhed og boligindretning fra blandt andet & Other Stories, Sephora, Bahne og Monki. Slå også et smut forbi Suite, hvor du finder de lækreste internationale mærker.

Gå på juleshopping i de mange butikker eller kig forbi www.Frbc-shopping.dk, hvor du også kan hente et gratis FRB.C Magasinet og blive inspireret til din næste shoppingtur.

FRB.C Shopping er også en skøn ramme for en dag med juleshopping i København. Du finder lækre spisesteder som Palæo, 42 Raw og Holm’s Cafe og smukke Frederiksberg Have ligger blot et stenkast derfra.

Vi finder den heldige vinder af konkurrencen allerede 20. december, så du kan nå at få julegaverne på plads.

Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet i posten på Costumes Facebookside her:

Konkurrencebetingelser: Du kan deltage i konkurrencen på Bobedre.dk, Boligmagasinet.dk, Costume.dk og Woman.dk. Der trækkes lod blandt alle deltagere om et gavekort til FRB.C Shopping på i alt 10.000 kroner. Du deltager ved at kommentere konkurrence-postet på et eller flere af mediernes Facebooksider. Konkurrencen løber fra 5. december 2016 til 20. december 2016 kl. 12:00. Vinderen bliver kontaktet direkte.