Vind Aussie produkter på Instagram

Få lækkert og velplejet hår med Aussie - vi har både en 1., 2. og 3. præmie på spil

Her på redaktionen er vi begejstret for Aussies hårpleje, og derfor skal du da også have mulighed for at vinde det. I begyndelsen af februar kommer Aussie med en helt ny miracle recharge leave-in conditioner, der giver dit vintertørre hår et opløftende og velduftende boost, så det ser mere friskt og sundt ud. Sprayen kan du anvende så mange gange dagligt, som du har behov for, og den kan benyttes i både vådt og tørt hår. Ja, og så kommer den i otte forskellige varianter, så du kan vælge den, der passer lige præcis til din hårtype, hvad enten du har brug for en til farvet hår, flat hår, tørt hår eller noget helt andet.

Sådan deltager du

Du kan vinde hårprodukter fra Aussie på Costumes Instagram. Det eneste, du skal gøre, er at finde Costume på @costumedk og like billedet med Aussies nye leave-in-conditioner, så har du muligheden for at vinde en af de 3 præmier, vi sætter på højkant.

Download Instagram til iPhone

Download Instagram til Android

Download Instagram til Windows phone

Se Instagram computeren på instagram.com

Konkurrencen varer til og med søndag 2. februar 2014. Vinderne findes ved lodtrækning og kontaktes via Instagram.

Det kan du vinde

  1. Præmie: en hel Aussie produktserie (shampoo, balsam, 3-minute miracle treatment + den nye Aussie miracle recharge leave-in conditioner). Værdi: 550 kr.

  2. Præmie: 5 x travel size kits til 5 vindere. Værdi: 126 kr./stk.

  3. Præmie : en Aussie miracle recharge leave in conditioner. Værdi: 119 kr.