Vind billetter til By Malene Birger modeshow og after party

Vi udlodder sammen med By Malene Birger to billetter til det eftertragtede show. Se mere om konkurrencen her

Du har nu mulighed for at tage en veninde med til Copenhagen Fashion Week og opleve et af de mest eftertragtede shows: By Malene Birgers forårs- og sommerkollektion for 2015. Det er det største show under den danske modeuge, og det er anden gang, at den nye chefdesigner, Christina Exsteen, skal fremvise en kollektion på egen hånd. Da hun sidste sæson skulle vise sin første kollektion i stolen som chefdesigner, var det med stående klapsalver og tilråb. Så der er ingen tvivl om, at vi igen godt kan glæde os.

Derudover kan du og din veninde også komme med til det eksklusive after party efter showet, hvor Tomas Barfod vil optræde.

Showet afholdes onsdag 6. august 2014 kl.21.00 (dørene åbner kl.20.30). After party afholdes lige efter showet kl.22.00.

Sådan deltager du

Klik over på Costumes Facebook og skriv kommentaren "By Malene Birger" til præcis dette billede. Så deltager du automatisk i konkurrencen om to billetter til modeshowet og efterfesten. Vi trækker en vinder mandag kl.12. Vinderen får direkte besked og offentliggøres på Costume.dk.