Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

dyson-vind © Anna Stokland // Dyson

Vind den populære Dyson-hårtørrer til en værdi af 2.990 kroner

Glæd dig til lynhurtig tørring, varmekontrol og et mere glansfuldt hår – Costumes skønhedsredaktør er allerede fan

Din telefon er blevet smart. Dit hjem er blevet smart. Og nu er tiden kommet til din håttørrer. Dyson Supersonic er en føntørrer, der ikke ligner nogen anden på markedet – blandt andet fordi den har intelligent varmekontrol, der lover at tørre håret lynhurtigt og efterlade det med masser af naturlig glans.

Dyson har investeret intet mindre end 50 millioner pund i udviklingen af Dyson Supersonic, og det har taget dem fire år at nå til det endelige produkt.

Costumes skønhedsredaktør Marie Alkestrup har testet Dyson Supersonic og er allerede fan:
“Det er klart den bedste hårtørrer, jeg nogensinde har prøvet. For det første tørrer mit hår hurtigere end med andre hårtørrere. Jeg har rigtigt meget hår, og har nogle gange oplevet, at selv frisører nærmest har måtte opgive at tørre det, fordi det tog så lang tid. Men med Dysons hårtørrer kan jeg få det helt tørt – og dette næsten på den halve tid i forhold til, hvad jeg har prøvet tidligere. Derudover er det ret lækkert, at den næsten ikke larmer og er lavet på en måde, som gør, at den ikke kan blive for varm på håret, hvilket betyder færre varmeskader i det lange løb.”

“Det er klart den bedste hårtørrer, jeg nogensinde har prøvet.”

Selvfølgelig kan denne føntørrer blive din. For at deltage i konkurrencen skal du skrive dig op herunder inden 20. maj 2020 klokken 12.00. Vi finder vinderen ved lodtrækning og vinderen får direkte besked.

Konkurrencen kører på Costume.dk og Costume.no.

Vinderen af konkurrencen blev Therese Friis.

dyson-konkurrence © Dyson

Dyson Supersonic tørrer dit hår lynhurtigt – og beskytter det samtidig med sin varmekontrol.

Mere om Konkurrencer? Få Costumes nyhedsbrev