Vind hårfarvning med Wella Professionals – og vis din støtte til Pride

I samarbejde med Wella og intiativet #prideinmyhair kan du være med til at sætte fokus på ligestilling, menneskerettigheder, inklusion og mangfoldighed gennem et brag af farver – i håret.

For fjerde år i træk støtter Wella Professionals op om PRIDE rundt om i verden som et led i arbejdet om at forholde fordomme og diskrimination. Dette sker blandt andet gennem sponsorater fra Stockholm Pride og Copenhagen Pride samt gennem det digitale initiativ #prideinmyhair.

#prideinmyhair skal sætte fokus på ligestilling, menneskerettigheder, inklusion og mangfoldighed samt være med til at hylde mangfoldighed gennem et brag af farver – i håret. Dette for at vise solidaritet med LGBT+-miljøet.

Med initiativet #prideinmyhair ønsker Wella Professionals at opfordre alle til at vise deres støtte og engagement ved at farve sit hår i Pride flagets regnbuefarver og følgelig poste billedet på Instagram under hashtagget #prideinmyhair. På den måde er alle inviteret til at sprede det positive budskab.

Du kan derfor vinde en professionel Wella Professionals-farvning, som vil blive postet på Costumes Instagram via IG-tv og på Costume.dk. Du kan både selv deltage i konkurrencen, men du må også gerne nominere en ven eller veninde til hårfarvningen. Du skal blot huske at fortælle, hvorfor din ven, veninde eller dig selv ønsker at bakke op om Pride og LGBT+.

Vinderen får ud over hårfarvningen det nyeste nummer af Costume samt en lækker goodiebag fra Wella Professionals.

Alle kan deltage i lodtrækningen, men du skal være til rådighed til at blive farvet den 11. august i Wella Studio i København.

For at deltage skal du indsende et vellignende billede af dig selv, din ven eller veninde. Du kan også sende et link til din Instagram-konto, som skal være åben i perioden.
Du deltager ved at sende din mail til: WELLA@costume.dk. Vinderen får direkte besked cirka en uge inden farvningen.

Følg @WellaNordic på Instagram for at holde dig opdateret på #prideinmyhair.