© Relevant

Vind hudpleje fra Relevant

Gør huden sommerklar med Relevants award-nominerede Body Care-serie, der indeholder alle de produkter, din hud behøver for at være sund og velplejet. 10 heldige læsere kan vinde et komplet kropsplejesæt fra danske Relevant.

Relevant er helt enkelt. Kropsplejebrandet fra Aarhus har rødder i sportsverdenen og er på en kompromisløs mission – at behandle både krop og natur med den største respekt.

Den rene Body Care-serie er lavet af økologiske, naturlige og veganske ingredienser med inspiration i den nordiske baghave. Produkterne har et højt indhold af aktive ingredienser, som man normalt kun finder i ansigtspleje.

Vi skal passe på hinanden og på naturen. Derfor er Relevants emballage lavet af genbrugsmaterialer i alt fra gamle fiskenet til vandflasker og husholdningsplast. Det er ikke uden grund, at Relevant er nomineret til Årets Grønne Pris ved Danish Beauty Award 2022.

Deltag herunder i konkurrencen om et komplet kropsplejesæt fra Relevant, og gør en aktiv forskel for din krop og naturen. Måske er du en af de heldige vindere?

10 læsere vinder

  • 1 Gentle Cleansing Body Wash, 125 kr.
  • 1 Multi-Treating Body Exfoliator, 145 kr.
  • 1 Deep Moisturizing Body Lotion, 215 kr.
  • 1 Spot Recovering Body Serum, 245 kr.
  • 1 Soft Repairing Hand Cream, 135 kr.
  • 1 Ocean Plastic Deodorant, 115 kr.

Værdi i alt 980 kr. Alt fra Relevant.

Vi skal have dit svar senest 31. august 2022. Vinderne får direkte besked.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Deltag i konkurrencen her