© costume.dk

Costume 128

Vi er stolte af at kunne vise jer dette smukke nummer af Costume, der giver dig en komplet festguide, interview med Wood Wood og meget meget mere

Det nye nummer af Costume udkommer 15. november 2012

Vores andet nummer med det nye layout er på gaden og vi er meget stolte af det - det er (igen) et af de numre, man bare kan bladre igennem igen og igen.

Inde i magasinet finder du vores inspirerende trend-sider med flotte accessories, tendenser og highstreetfund samt hvordan du får stilen fra catwalken. Herefter kan du bladre videre gennem modeverdenens største nyheder og frem til det store interview med Wood Wood, hvor du kan læse om den usædvanlige designtrio og udviklingen af brandet.

I denne måned finder du også en komplet festguide med inspiration til alt fra kjoler, sko og tasker til invitationer og skønhedsprodukter. Se også, hvordan tre smukke fashionista'er går til fest, og læs hvordan Emma Leth redder en tøjkrise på vej ud ad døren.

Nu kan du glæde dig over, at du slet ikke er halvvejs i magasinet endnu og stadig kan komme backstage med Alexa Chung, læse om og se billeder fra nogle af modeverdenens vildeste fester gennem tiden (hvor veje er blevet lukket til ære for festen og duer uheldigvis er fløjet ind i meget varme diskokugler...) og få en shoppeliste med gode julegavehits.

Læs også om Elsa Schiaparelli, der var Coco Chanels vilde rival, og se Nadja Benders private billeder fra modeugerne inden du dykker ned i de smukke detaljer i vores tre modeserier.

Magasinet slutter af med flere lækre shoppesider og de skønneste skønhedsnyheder, hvor du også guides til sæsonens festlige looks. Læs også om, hvornår det nu lige er, at det er for sent, at få børn og se de bedste quick-fixes til, når kroppen hævner sig grundet en hård livsstil. Slut dit Costume-moment af med en guide til shopping i verdens storbyer og husk alle de andre sider ind i mellem.

Er du fristet? Det kan vi godt forstå. Skynd dig at købe det nye nummer af Costume eller tegn et abonnement lige her, så du er sikker på at få det hver måned.

Smugkig i det nye Costume HER:

Costume nummer 129 udkommer 20. december 2012.