Costume: Årets største modenummer

Danmarks bedst klædte kvinder, 403 modefund, de vigtigste kollektioner og efterårets mest hypede accessories. Her får du en smagsprøve på det nye Costume

I dag lander det nye Costume, som er årets største modenummer. Efteråret står for døren og mærkernes nye kollektioner er så småt ved at finde vej til butikkerne, så vi sørger for at klæde dig grundigt på til den nye sæsons bedste køb, vigtigste kollektioner og største tendenser.

Moderedaktør Thora Valdimarsdóttir har stylet en serie udelukkende med dansk design, som præsenterer de bedste nyheder fra de danske mærker. Derudover har vi fundet Danmarks bedst klædte kvinder, der hver især skiller sig ud fra mængden med deres ekstraordinære og personlige tilgang til det at klæde sig på.

Glæd dig desuden til at komme helt tæt på det danske designtalent Cecilie Bahnsen, som vi har fulgt på nært hold i seks måneder, et stort kunsttema med et portræt af fotokunstneren Cindy Sherman og en guide til de bedste udstillinger rundt om i landet – og meget meget mere.

Se noget af alt det, du skal glæde dig til, i videoen her: