Costume accessories special + Costume Living

Se alle forårets største accessoriestendenser, mød Google-direktør Malou Aamund og hendes tre smukke døtre, og få modellens bedste beautytips

I dag lander Costumes store accessories special, der er fyldt med foråret og sommerens vigtigste tendenser med masser af muligheder for at vælge det, der passer bedst til dig, din stil og dit budget.

Glæd dig desuden til vores tema om relationer på tværs af generationer, hvor du kan møde den danske Google-direktør Malou Aamund og hendes tre smukke døtre, ægteparret Ibi og Simon Makienok, samt veninderne Pernille Rosendahl og Stephanie Gundelach.

Vi sætter også spot på tre talentfulde kvinder, der har brugt Instagram til at skabe sig en karriere, heriblandt kjoledesigner Sofie Sol, hvis fans tæller X Factor-vært Sofie Linde.

Du får også model Hanni Gohrs bedste skønhedstips, hemmeligheden bag glødende hud, et kig ind i en af Danmarks mest inspirerende garderober – og meget, meget mere.

Og som en ekstra bonus får du det nye Costume Living med i købet, hvor du blandt andet kommer på besøg i Rabens Saloners eksotiske hjem på Bali.

Se en video med noget af alt det, du skal glæde dig til, herunder.