Costume gør dig klar til efteråret

Danmarks nye Hollywood-stjerne, guides til efterårets bedste køb, om at finde din personlige stil og meget mere – smugkig i det nye Costume her

Efterår
1 / 8

Efterår

I morgen lander det nye Costume 162, og vi klæder dig godt på til efteråret. Glæd dig til de bedste mode- og skønhedsguides og fokus på sæsonens stærkeste tendenser.

På forsiden har vi smukke Tatiana Pajkovic, danmarks nye Hollywood-stjerne, som du også kan lære bedre at kende i et stort interview inde i magasinet. Tatiana Pajkovic er aktuel i oscarvindende Luc Bessons The Transporter Refueled, og så tror hun på, at det betaler sig at arbejde hårdt og være sød mod andre mennesker frem for at have rundsave på albuerne.

Glæd dig også til et portræt af superstjernedesigneren Tom Ford, månedens seje kvinde, der viser sin inspirerende bolig frem, fire cool, unge iværksættere – og meget mere.

Kig med her, hvor du kan smugkigge i det nye magasin og se noget af alt det, du skal glæde dig til.

Day to night
2 / 8

Day to night

Hvordan forvandler du arbejdstøjet til det perfekte aftensæt? Costumes moderedaktør, Thora Valdimarsdóttir, guider dig til, hvad du skal gøre til netop din stil.

Personlig stil
3 / 8

Personlig stil

Costumes journalist, Liv Collatz, undersøger det, der kan give dig en hel karriere og som der findes utallige guides til: personlig stil. Men hvorfor skal vi have den, og har vi den egentlig alle sammen?

De 10 bedste øjenbud
4 / 8

De 10 bedste øjenbud

Dine øjne afslører ret meget om, hvor godt du passer på dig selv og din hud, og derfor er det vigtigt, at du husker dine øjne i din plejerutine.

Costumes skønhedsredaktør, Anne Mønsted, guider dig gennem den bedste beskyttelse til dine øjenomgivelser – fra de bedste små tips til multivirkende øjencremer til de perfekte bryn.

Modeserier
5 / 8

Modeserier

Som altid i Costume finder du inspirerende modeserier, og i det nye nummer af Costume finder du to modeserier, der stiller skarpt på efterårets tendenser. Denne er stylet af Costumes stylist, Charlotte Sandgren

Kimono
6 / 8

Kimono

Kimonoen har de sidste par sæsoner været altoverskyggende i gadebilledet, men historien om kimonoen er ældgammel. Læs alt, hvad du skal vide om kimonoen, og find din nye favoritikimono i Costume 162.

Konkurrence
7 / 8

Konkurrence

Husk at deltage i månedens konkurrence, hvor du kan vinde et helt smykkelook fra Pilgrim, til en værdi af 2.090 kroner.

DELTAG I KONKURRENCEN HER

Få Costume
8 / 8

Få Costume

Vil du gerne have Costume direkte i postkassen hver måned? Lige nu kan du få 5 numre af Costume sammen med dette skønne parfumesæt fra See by Chloé og spare 708 kroner.

LÆS MERE OM TILBUDDET OG BESTIL HER

Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev