© Costume

Costume + sovemaske fra Anni Lu + Boligmagasinet

Glæd dig til vores store sommerpakke, som består af to magasiner og en eksklusiv sovemaske fra Anni Lu designet specielt til Costume

I dag lander det nye Costume, og sammen med magasinet får du både en smuk, lyserød sovemaske skabt af smykkedesigner Anni Lu, samt Boligmagasinet.

Derudover skal du glæde dig til et magasin fyldt med inspirerende personer. Mød kok Frederik Bille Brahe i et ærligt og personligt interview, og kom eksklusivt med indenfor i hans og kæresten, Caroline Brach Nielsens, lejlighed i København.

Du får også en smuk modeserie med skønne, franske Jeanne Damas, og et interview med Ruby Dagnall, der spillede Emma i Skam, som deler sine tanker om alt fra kærlighed til hverdagslykke.

I magasinet kan du desuden møde frisør Gun-Britt Zeller, model Maria Palm og balletdanser Cecilie Lassen, som hver især peger på den kvinde i deres liv, der for dem er indbegrebet af skønhed.

Glæd dig også til en stor sommerguide med alt til din sommergarderobe, Costume-redaktionens favoritsteder i Danmark, de bedste produkter til din sommer – og meget, meget mere.

Få en smagsprøve på det nye magasin her: