Costumes bæredygtige nummer + Costume Living

Grøn mode, bæredygtig beauty, miljøvenlig ferie, guide til vintageshopping – og et stort interview med Pernille Teisbæk. Få en smagsprøve på det nye Costume

Modebranchen er desværre ansvarlig for en hel del forurening, og selvom vi hilser de mange nye grønne tiltag velkommen, er det absolut ikke de eneste (mode)valg, du som forbruger kan træffe. Netop de valg vil vi gerne guide dig igennem og opfordre dig til at tænke over.

I dag lander det nye Costume, hvor du får et stort tema om bæredytighed. Her kan du blandt andet møde finde en guide til vintageshopping og møde to passionerede vintagesamlere. Derudover præsenterer vi fem veje til miljøvenlig mode og de bedste bæredygtige beautyprodukter, samt guider til en grøn(nere) ferie.

Glæd dig desuden til et stort interview med Pernille Teisbæk om at forene tilværelsen som influencer med livet som nybagt mor.

Du kan også møde designduoen bag Hay og den danske skuespillerinde Connie Nielsen, se en shoppeguide med klassikerne, der holder sæson efter sæson – og meget, meget mere.

Se en video med noget af alt det, du skal glæde dig til, herunder.