Costumes forårsnummer + Bo Bedre

Mød en række inspirerende kvinder, der tør trodse andres fordomme, og få forårsfornemmelser med sæsonens bedste shopping, skønhed og oplevelser

Det kvindelige skønhedsideal på catwalken, i kampagnerne og i magasinernes modeserier er langsomt ved at blive mere alsidigt. Udviklingen i modebranchen er forhåbentligt et tegn på, at synet på kvinder generelt er ved at ændre sig. Kvinder i den vestlige verden i dag er meget mere selvstændige og er ikke bange for at tage modige valg – på trods af konsekvenserne for dem selv og dem omkring dem.

Derfor er det med stor glæde, at vi i det nye Costume, som lander i dag, kan præsentere dig for en masse fantastiske kvinder, der hver især er med til at udvide vores horisont.

Du kan blandt andre møde designeren Trine Wackerhausen, som efter tretten år i modebranchen fik nok af dens utaknemlige pres, lukkede sit firma og fik en identitetskrise, men fandt sig selv igen efter et års pusterum. Du kan også møde journalisten Ida Rud, også kendt som tykke Ida, modellen Linda Nidae Khalef, der er ved at skabe sig en karriere som en af tidens nye modeller, der bærer hijab, samt vores 42-årige forsidemodel, Georgina Grenville, der var Tom Fords første muse.

Det nye Costume byder også på masser af forårsfornemmelser med en stor shoppeguide med 456 forårskøb, farverig makeup, sæsonens bedste kollektioner og redaktionens kjoleguide til varmere tider.

Glæd dig desuden til de skønneste tips fra danske og udenlandske kvinder, makeupartister og hårstylister, fortællingen om Picassos hemmelige talent, alt om det nye Vogue – og meget, meget mere.

Og som en ekstra bonus får du Bo Bedre med, når du køber dit Costume.

Se en video med noget af alt det, du skal glæde dig til, herunder.