Costumes forårsnummer + interiørmagasinet Min Stil

Glæd dig til et stort interview med Emma Rosenzweig, forårets bedste fund, en spaguide til hele landet – og meget, meget mere

1 / 1

“Tænk, hvis dele af kvindekampen også skal tages imellem kvinder. Tænk, hvis det også handler om noget så banalt som, at kvinder skal begynde at elske hinanden.”

Citatet stammer fra Emma Rosenzweig, som du kan læse et stort interview med i det nye nummer af Costume, der er på gaden nu. Her fortæller hun åbent og ærligt om, hvordan hun oplever andre kvinder være kritiske over for hende, især når det drejer sig om hendes alder og forhold til sin noget ældre mand, Tal, i stedet for at være glad på hendes vegne og beundre hende for hendes succes både i forhold til familie og karriere.

Foruden interviewet med Emma kan du læse vores guide til 8. marts, Kvindernes Internationale Kampdag – få historien bag den afgørende dag, og se, hvordan og hvor du selv kan være med til at markere den i år.

Vi gør også status over forårets friske tendenser med 343 fine fund, og har spurgt ti inspirerende kvinder om deres største drømme lige nu.

Glæd dig desuden til en spaguide til hele landet, et portræt af sublime Maryam Nassir Zadeh – og meget, meget mere.

Sammen med månedens Costume får du også interiørmagasin Min Stil, hvor 16 cool skandinaviske kvinder viser deres hjem og garderobe.