Costumes hyldest til dansk stil + Fest Special

Farvel Jantelov! Vi er megaseje og vi fortjener al opmærksomheden. Derfor er det nye Costume dedikeret til danske kvinder

For nogle måneder siden var modeugen i København i fuld gang, og foruden at vise en masse gode shows bød den også på en lang række stilfulde danske kvinder, som fik mindst lige så meget opmærksomhed som de forskellige mærker – hvis ikke mere.

Danske kvinder og dansk mode har aldrig været i højere kurs – og det skal fejres. Derfor er det nye nummer af Costume, der er på gaden i nu, dedikeret til danske kvinder.

I magasinet sætter vi spot på, hvorfor hele verden hylder vores stil og fremhæver fem styles, som karakteriserer danske kvinder. Vi har også snakket med de tre superseje kvinder bag Ganni, Hay og Sophie Bille Brahe om at sætte internationalt aftryk med dansk design. Glæd dig desuden til et interview og en modeserie med den danske topmodel Lykke May, et overblik over de skønhedsprodukter, som giver det eftertragtede danske look og inspiration til jul anno 2017.

Sammen med månedens Costume får du også et Fest Special med masser af inspiration til vinterens fester. Her finder du blandt andet masser af festtøj, udførlige makeupguides, fem af historiens mest legendariske fester og interviews med tre stilikoner om deres foretrukne festkjole.

Se en video med alt det, du skal glæde dig til, herunder – og fang det nye Costume + Fest Special i en bladkiosk nær dig.