© Costume 05

Costumes store Chanel special

Du får enten Iform eller Boligmagasinet med, når du køber det nye magasin, der er dedikeret til modehuset Chanel

Du får Iform med, når du køber dit Costume rundt om i landet. Køber du derimod magasinet i lufthavnen, får du Boligmagasinet med i sampak.

Chanel har en særlig plads i mange modeglade kvinders hjerter. I en tid, hvor alt går så stærkt, og hvor modebilledet ændrer sig konstant, formår Chanel stadig at holde fast i det ægte håndværk og være deres stil tro.

Glæd dig til en helt speciel udgave af Costume, hvor vi, i anledning af, at Chanel åbner butik i København, sætter spot på det ikoniske modehus. Vi undersøger, hvordan og hvorfor Chanel bliver ved med at fascinere os, og giver dig en shoppeguide fyldt med nogle af Chanels mest ikoniske items. Du bliver også inviteret ind i to generationers stilfulde garderober med Chanel som fællesnævner, får en guide til husets ultimative skønhedsprodukter og bliver vist rundt i Coco Chanels dekadente Paris.

© Costume 05

I magasinet kan du desuden læse et stort interview med mor og datter Julie og Bex Fagerholt om at vende modgang til succes, og møde den ene halvdel af den succesfulde designduo Saks Potts, Cathrine Saks, som deler sine bedste skønhedstips.

Herudover får du den ultimative guide til dit forår med alt, du skal læse, lytte til og opleve i de lune måneder, 435 forårsklare shoppehits – og meget, meget mere.