Costume 178: Det store modenummer

Costumes store modenummer

Få styr på forårsmoden, mød supermodellerne Gigi Hadid, Helena Christensen og Missy Rayder, og tag med til Smilets By

Selvom vi kun er halvvejs gennem januar, er det alligevel ved at være forår i modeverdenen. Derfor er det nye Costume 178 spækket med ekstra meget mode, så du kan få styr på den nye sæsons bedste kollektioner og vigtigste tendenser.

Magasinet er på gaden 12. januar, og foruden masser af forårsmode, kan du glæde dig til et stort tema om Danmarks næststørste by. Århus er nemlig udvalgt til at være Europæisk Kulturhovedstad i 2017, og i den anledning sætter vi spot på Smilets By. Vi inviterer dig hjem til to yderst velklædte kvinder, præsenterer vores 16 favoritter fra Århus og guider dig til 48 suveræne timer i Smilets By.

Supermodeller og førstedame

Derudover har vi mødt supermodellerne Gigi Hadid, Helena Christensen samt Missy Rayder, der er denne måneds forsidemodel. Glæd dig også til et portræt af førstedamen og superstjernen Michelle Obama, som har bidraget til en bedre verden i løbet af hendes mand, Barack Obamas, otte år som USA's præsident.

Det nye nummer af Costume byder selvfølgelig også på inspirerende modeserier samt masser af shopping og beauty. Vi opremser blandt andet alle de skønhedstendenser, du skal kende i 2017, og guider til at få friske øjne i den mørke tid.

Få et smugkig på noget af alt det, du skal glæde dig til i videoen herunder, og fang Costumes store modenummer i din lokale kiosk fra 12. januar.