Ekstra stort nummer af Costume på gaden

Glæd dig til at åbne det nye store nummer af Costume med masser af lækre fund til både garderobe og bolig. Smugkig i magasinet her

1 / 8

Når du får det nye nummer af Costume i hånden, vil du som noget af det første lægge mærke til, at det er ekstra tykt og stort med 212 sider.

Inde i magasinet finder du denne gang alt, hvad du skal vide om den kommende forårssæson, og vi guider dig til de bedste køb, investeringer og tendenser til både garderoben, skønhedshylden og hjemmet. Du får blandt andet en shoppingguide til netop din stiltype, kommer med ind i tre inspirerende hjem, ser redaktionens personlige forårsfavoritter og guides til fem ting, som du skal investere i.

Vi sætter desuden fokus på tendensen, som vi har valgt at kalde Opfør dig ordentligt, fordi det er så hamrende vigtigt, at vi alle er søde ved hinanden og dermed bliver gladere mennesker.

Vi ville så gerne vise jer alt det, som vi har lavet til Costume 155, men vi synes, at du skal opleve det selv. Herunder kan du dog smugkigge på nogle af artiklerne.

God fornøjelse.

Kærlig hilsen

Rikke Amtorp Christensen og Trine Oehlenschlæger Joensen

(chefredaktør og webredaktør)

Emanuelle Alt
2 / 8

Emanuelle Alt

Bliv klogere på den super chikke chefredaktør for Vogue Paris, Emanuelle Alt, når vi tegner et portræt af hende i det nye Costume 155. Her ser vi blandt andet på franske kvinders stil og forholdet mellem privat- og arbejdsliv.

Selfmade
3 / 8

Selfmade

På redaktionen bliver vi altid fascinerede, når vi hører, at der er danske kvinder, der klarer det mere end godt i den internationale modebranchen. Derfor har vi talt med tre succesfulde kvinder, som du ikke anede gjorde det så godt i udlandet.

Se min bolig
4 / 8

Se min bolig

Kom med ind i tre stilfulde kvinders inspirerende hjem og få deres bedste tips og idéer til boligen.

Karma
5 / 8

Karma

Det skal være slut med brok og bitcheri, der gør dig selv og andre i dårligt humør. Spred den gode karma, og gør både dig selv og andre lidt lykkeligere. Costume ser på, hvorfor vi alle skulle opføre os bedre.

Redaktionens favoritter
6 / 8

Redaktionens favoritter

Se, hvad Costume-redaktionen går og drømmer om at købe til foråret for at forny garderobe og hjem.

Slow Spring
7 / 8

Slow Spring

I Costume 155 finder du tre modeserier, hvoraf den ene sætter fokus på de lange forårsdage inspireret af en casual og feminin 70'er-stil.

Et skønt forår
8 / 8

Et skønt forår

Costumes skønhedsredaktør har set på alle de bedste tendenser fra SS15-catwalken og guider dig til at gøre kunsten efter, hvad enten det er frisuren, makeuppen eller hårpynten, der skal have en opdatering.