Forårsfornemmelser i det nye Costume

Glæd dig til den ultimative guide til din forårsshopping, interview med Oscar-nominerede Kate Winslet og meget mere. Smugkig i magasinet her

1 / 8

Her på redaktionen glæder vi os virkelig til forår, og derfor er vi glade for at kunne præsentere det nye Costume, der kommer på gaden i morgen. Vi håber, at du bliver i ligeså meget forårshumør, som vi gør, når du kigger på forsiden.

Inde i magasinet finder du inspiration og guides til forårets største tendenser, en komplet shoppekalender for 2016 og så tager redaktionen dig med bag kulisserne til de internationale modeuger.

Vi har også mødt en af verdens mest respekterede skuespillerinder, den Oscar-nomimerede Kate Winslet, der fortæller om sit gennembrud og hvorfor, hun har sagt nej til mange store Hollywood-film.

Glæd dig til alt det og meget mere, når det nye magasin lander på hylderne i morgen. Kan du ikke vente? I galleriet herunder kan du smugkigge i magasinet ...

Som noget nyt kan du finde forhandlerinfo på alle brands og butikker, vi bruger i magasinet, på Costume.dk/forhandlerinfo i stedet for bagerst i magasinet – så har vi mere plads til at lave indhold til dig, og du kan nemt og hurtigt slå det op her på siden i stedet for.

De største tendenser forår og sommer 2016
2 / 8

Tendenserne, du skal kende denne sæson

Hvilke tendenser skal du holde øje med denne sæson? Costumes assisterende moderedaktør, Jeanette Madsen, guider dig til at shoppe og style de ni største tendenser, foråret byder på.

Interview med Kate Winslet
3 / 8

Interview

Kate Winslet debuterede foran kameraet i en morgenmadsreklame, da hun var 12 år, og ni år senere lærte hele verden hende at kende som overklassepigen Rose i Titanic, der skulle blive hendes gennembrudsrolle.

Costume har mødt skuespillerinden til en snak om den hurtige berømmelse, at vælge udfordrende roller og hendes nye rolle i Steve Jobs, der har sikret hende (endnu) en Oscar-nominering.

Modeserie
4 / 8

Modeserie

Costumes moderedaktør, Thora Valdimarsdóttir, har været i New York for at skyde månedens modeserie. Der er dømt rå forårsstil med masser af inspiration til lag-på-lag, der er perfekt, indtil sommeren rammer Danmark.

Produkterne der giver smuk hud
5 / 8

Giv din hud en frisk start

Smuk hud er et must, hvis du vil se sund ud. I det nye Costume guider vi dig til at forebygge og komme uren hud til livs samt hvilke produkter, du skal bruge.

Shoppekalender
6 / 8

Din shoppekalender

Der er minusgrader udenfor, men indenfor er der allerede forårstøj på butikshylderne. Modeåret er på en måde lidt omvendt af kalenderåret, og det kan være svært at finde rundt i.

Derfor finder du i det nye Costume en hel kalender, der fortæller, hvornår på året du skal købe hvad.

Månedens konkurrence
7 / 8

Månedens konkurrence

Bliver du den heldige vinder af månedens konkurrence i Costume, kan du fylde smykkeskrinet med fabelagtige smykker fra Zabel Jewellery til en samlet værdi af 12.150 kroner.

DELTAG I KONKURRENCEN HER

Fra os til dig
8 / 8

Fra os til dig

Du kender det helt sikkert: Du er på farten, din makeup ligger kastet ned i din taske, og når du skal bruge det, skal den store eftersøgning igang. Og i værste tilfælde er din makeup brudt ud af emballagen og er på alt i din taske!

Vi synes, du fortjener ro og orden i din taske, og derfor har vi udvalgt denne flotte makeuppung fra Adax i et særligt tilbud til dig.

Makeuppungen er i lækkert kvalitetslæder og indeholder et lille spejl med fine læderdetaljer. Den måler 11 x 17 cm, så der er plads til det mest nødvendige, du skal have med på farten.

Makeuppungen fra Adax koster i sig selv 399 kroner, men køber du den sammen med fem numre af Costume, er din pris kun 179 kroner!

Få 5 numre af Costume + makeuppung fra Adax for kun 179 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 228 kr. – du sparer 530 kr.

Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev