Nyt Costume: This is made to make you smile

Lad det nye nummer af Costume være et lyspunkt i en svær tid. Her får du alt, hvad du skal vide om sæsonen og inspiration til både dit klædeskab og skønhedshylde samt et møde med nogle af de stærke personligheder, du skal kende netop nu

Fra modeserien Under solen, der guider dig til dekadent og cool (ja skrupelløs) sommerstil, til 24 siders nyheder og inspiration, der holder dig ajour med sæsonen. Fra interviews med tre udvalgte stærke personligheder om den nye verden og hverdag, som vi lever i, til en guide til de bedste solcremer og rejser med dig selv og fordybelse i fokus. I Costumes juni-nummer, som er på gaden fra i dag og frem til 3. juni 2020, vil vi give dig et lille lyspunkt i en svær tid.

Det er et magasin, som redaktionen har produceret hjemmefra. Og det første af slagsen, der er lavet på denne måde.

"To af de interviews, vi skulle have haft i magasinet, blev aflyst (det ene skulle have været lavet i New York), og pludselig skulle vi på kort tid finde på nyt indhold, samtidig med at vi var nødt til at koordinere, snakke og idéudvikle med hinanden fra stuen i stedet for på redaktionen.” Sådan skriver chefredaktør Rikke Christensen i månedens leder.

I magasinet møder du blandt andre den amerikanske kunstner Tasya van Ree, skuespiller Sicilia Gadborg, model Lauren Hutton, kok Frederik Bille Brahe, CEO og stifter af mærket Carcel Veronica D'Souza, medejer af rådgivningsvirksomheden In futurum Moussa Mchangama, designer Emilie Helmstedt og galleriejer Maria Foerlev.

Forkæl dig selv med månedens Costume og bliv klar til sæsonen – både på mode- og skønhedsfronten, men også mentalt.

Forsiden
FOTOGRAF Hasse Nielsen/Lalaland Artists STYLING Annika Zobel Agerled MODEL Caroline Knudsen/Le Management HÅR & MAKE UP Rikke Dengsø STYLISTASSISTENT Noah Chahid RETOUCH The Color Club