Nyt highstreet special af Costume

Få 319 fund til under 500 kroner og de bedste tip til highstreet shopping. Mød også Victoria Beckham, Kate Upton og Zooey Deschanel

Det nye nummer af Costume udkommer 13. marts 2014

I det nye nummer af Costume har vi Amanda Nørgaard på forsiden og sætter fokus på highstreet med 319 fund under 500 kroner, forårets mest stilfulde look på budget og de bedste tips til highstreet shopping.

Trend På vores trendsider får du denne måned inspiration til blomsterprint, Alexander Wang og Burberry Prorsums seje catwalklook, guld- og perlesmykker, mavebluser, hårbånd og så tager vi en snak med Camille Charriére fra bloggen Camilleovertherainbow.com.

Læsestoffet Vi tegner et portræt af Victoria Beckham, går tæt på denim-tendensen, ser på Zooey Deschanels kjolekollektion i samarbejde med Tommy Hilfiger og så taler vi med den smukke Kate Upton, der fortæller om at være en helt normal størrelse 38 i modebranchen. Derudover rejseguider vi dig til de steder, som designerne har fundet inspiration i denne sæson.

Highstreet Nu det er et highstreetnummer, får du otte sider med 35 budgetvenlige forårshits og så har Costumes moderedaktion gennemsøgt highstreetbutikkerne og stylet hver deres favoritlook - en af vores tre modeserier er også stylet kun med budgetfund.

Sund og skøn Vores skønhedssektion stiller denne måned skarpt på feminine og skånsomme produkter, de bedste skønhedskøb fra supermarkedet og vi taler med skønne Leighton Meester, der guider dig til sit look. Og så finder du af, hvorfor det lige er så sundt at 'gå en tur'.

Smugkig i magasinet her:

Costume 146 udkommer 8. maj 2014.