Nyt magasin: Costume + eksklusiv kalender

Få en fantastisk start på 2018 med det nye nummer af Costume. Med månedens magasin følger den fineste kalender til en værdi af 249 kroner

I det nye Costume, der lander i dag, retter vi blikket mod den nye generation af talentfulde kvinder, som hver især knokler for at opnå det, de ønsker sig.

Du kan blandt andet læse et interview med model og skuespiller Sarah-Sofie Boussnina, der har valgt at sige nej til flere roller, fordi hun synes, at de fremstiller kvinder for ensidigt. Vi har også mødt den 25-årige designer Emilie Helmstedt, som har formået at bygge sit brand op i sit helt eget tempo. Bliv inspireret af deres og tre andre kvinders syn på, hvordan det er at være ung kvinde i modebranchen i dag.

Glæd dig desuden til en omfattende shoppeguide og et stort catwalk special med alt om den nye sæsons største tendenser og moderedaktionens højdepunkter.

Vi sætter også spot på 80’er-digteren over dem alle, Michael Strunge, deler eksperternes bedste råd til både hud, hår og makeup, besøger Alexandra Bernardini fra Ganni – og meget, meget mere.

Se en video med noget af alt det, du skal glæde dig til, nederst på siden.

Eksklusiv kalender til dig

Med dit nye Costume følger den fineste kalender, der har en værdi af 249 kroner. Her kan du både planlægge din tid, lave to do-lister over ugens gøremål, læse inspirerende citater og notere ugens positive oplevelser. Du kan vælge mellem fire flotte farver.