Nyt magasin: Costumes store modespecial

Mød Danmarks nye stjernedesignere, bliv klædt på til den nye sæson, få overblikket over efterårets bedste kollektioner – og meget, meget mere

© Sarah Stenfeldt, Polina Vinogravoda og Joséphine Löchen
1 / 1

Det nye nummer af Costume er på gaden, og med magasinet får du også 'Det Unikke Menneske' fra Illustreret Videnskab.

Denne måned har vi tre forskellige forsider med Danmarks nye stjernedesignere: Emilie Helmstedt, Cecilie Bahnsen og Thora Valdimarsdóttir og Jeanette Friis Madsen fra Rotate Birger Christensen – fire ambitiøse kvinder, som alle har sat modebranchen på den anden ende med deres allerede nu genkendelige mærker, der hver især har skabt hype i både Danmark og resten af verden. Glæd dig til et stort interview med hver af de fire designere.

Derudover kan du møde modeeksperterne Chris Pedersen og Lotte Freddie, der tager dig med ned ad memory lane og gør dig klogere på, hvordan sex og mode har påvirket hinanden.

Vi sætter desuden spot på den flerfacetterede abortdebat om menneskeliv og kvinders ret til at bestemme over egen krop, som er blusset op igen efter nye stramninger i både Norge og USA.

Du får selvfølgelig også masser af mode med de bedste fund fra den nye sæson, efterårets stærkeste kollektioner – og meget, meget mere.

God fornøjelse med Costumes store modespecial!