© costume.dk

Nyt nummer af Costume

385 smykker, sko, it-tasker og alt det andet du ikke kan leve uden

Det nye nummer af Costume udkommer 14. marts 2013

I kalenderen står der forår og det gør der også i garderoben. Med Costume 132 får du masser af lækre shoppesider med de nyeste tendenser: Hvordan ser forårets print ud? Hvordan styler jeg et casual look? Hvilke accessories er hotte lige nu? Og hvordan får jeg catwalkens looks ind i min forårsgarderobe? Du får også en guide med 123 forårsfine accessories med alt fra solbriller, høje hæle, de fineste øreringe og meget mere.

Læs også interviewet med Anne Hathaway, der er aktuel i storfilmen Les Misérables. Her fortæller hun om, hvad denne rolle betyder for hende.

Costume tager dig også med tilbage til 90'erne og ser på, hvorfor modeverdenen netop nu er i 90'er-humør. Og så har vi bedt tre unge fashionistaer fortælle om deres mest cool arvestykker.

Vi går også tæt på Rick Owens, der er stjernernes rå favorit. Så tager vi med danseren Stephanie Nguyen på tour med Madonna og ser nærmere på Ole Lynggaard Copenhagen, der fylder 50 år i år.

Moderedaktionen har lavet tre smukke modeserier til dig og guider dig selvfølgelig til, hvordan du får stilen fra serierne til budgetvenlige priser.

Nu er du snart ved at nå om til vores skønhedssider der denne måned guider dig til at vælge en helt unik duft og fortæller dig om, hvordan du får dobbelt så meget ud af dine produkter ved at kombinere dem.

Du kan slutte af med at læse vores rejseguide til Ibiza og historien om cool Jil Sander.

Rigtig god fornøjelse!

Smugkig i det nye Costume her

Costume 133 udkommer 11. april 2013.