Tidens største stilikon, Alexa Chung, på forsiden af det nye Costume klædt i kjole fra Vero Moda til 400 kroner.
© Henrik Bülow

Nyt nummer af Costume: Accessories

Stort interview med Alexa Chung + Et helt tillæg fyldt med accessories. Værsgo

Alexa Chung er verdens største stilikon, og hun pryder forsiden af det nye nummer af Costume, der udkommer torsdag 15. marts. Du kan også læse et stort interview med den britiske it-girl, der kan trylle med tøj, tv, musik og som model.

Foto: Henrik Bülow

Alexa Chung har succes som få. De tre bedste karriereråd, hun kan give, er:
"Jeg tror, det er vigtigt at give 100 procent til alt, du er involveret i. Bliv aldrig selvtilfreds. Og husk at have det sjovt," siger Alexa Chung til Costume. ...

Vi har fundet 20 items, du ikke kan undgå at blive forelsket i dette forår. Kast din kærlighed på korte shorts, flade sandaler, en enkel kjole og en lille jakke. I farver som hindbær, mint, citron, hvid, nude og sort. Flirtende prikker og øreringe så søde som sommerforelskelse passer til forårets girly og romantiske stil.

Jakke fra Étoile Isabel Marant til 2.099 kr., øreringe fra Marc by Marc Jacobs til ca. 490 kr. hos Net-a-porter.com, badedragt fra Ganni til 699 kr. og kjole fra Topshop til 599 kr. ...

Bag enhver fantastsik Hollywood-krop står en dygtig personlig træner. Se bare på Penelope Cruz, Jessica Biel og Gwyneth Paltrow. Men da det lang fra er alle, der har økonomi til at betale tusindvis af kroner for en personlig LA-træner, får du i det nye nummer af Costume de bedste trænings- og kosttips fra tre af Hollywoods mest populære fitness-eksperter.

Penelope Cruz' personlige træner giver dig sine bedste træningsråd. Foto: Getty Images. ...

Et helt tillæg fyldt med accessories. Værsgo. Det får du med det nye nummer af Costume. Bliv fristet af masser af sko, sandaler, tasker og smykker. Du kan også blive inspireret af tre fashionistaer til, hvordan du bruger accessories, se de hotteste accessories på budget og meget mere.

...

Smugkig i det nye nummer - klik her.

...

Stilfuldt tilbud til dig: Julie Fagerholt har specialdesignet en supercool T-shirt til Costume i anledningen af vores 10 års fødselsdag i maj. Og du kan få fingrene i den unikke limited edition-T-shirt (der har en værdi af 799 kroner) + 5 numre af Costume for kun 179 kroner + 49 kroner i porto og ekspedition. Normalprisen er 1.048,75 kroner, så du sparer 869,75 kroner. Klik her, for at benytte dig af det eksklusive tilbud.

Costume 121/maj udkommer 19. april.