Nyt nummer af Costume: accessoryspecial

Stor guide med sæsonens smykker, sko og tasker. Smugkig i magasinet her

Det nye nummer af Costume udkommer 13. marts 2014

Det er forår og i det nye nummer af Costume drømmer vi om de pæneste, smukkeste og vildeste accessories. Du får en stor guide med sæsonens smykker, sko og tasker + de nye klassikere og de aller bedste danske mærker.

Vi guider dig til de forskellige begreber og forkortelser i smykkernes verden og introducerer dig for vores nye trendside, der denne gang tager dig med ind i Stephanie Gundelachs univers. Kom også med ind i tre kreative kvinders misundelsesværdige accessoriesgarderober.

Så har vi sat fokus på det über seje modehus Saint Laurent og designeren Yves Saint Laurent i anledning af premieren på den nye film om modeskaberen (som du kan vinde biografbilletter til her) og vi har taget en snak med Agnes Obel om det at blive overvældet af sin egen succes.

Som altid har moderedaktionen stylet seje modeserier, der kan inspirere dig og vi guider dig denne måned til alt det nye indenfor træning, kost, skønhedsprodukter og -behandlinger (Vidste du fx, at nogle fryser deres fedt for at drikke det, og at du med fordel kan spise masser af fuglefrø?)

Og så er der selvfølgelig alt det andet indhold, som du ikke vil undvære.

Costume 145 udkommer 10. april 2014.