Nyt nummer af Costume: Age special

På gode tips til dit modeår 2015, mød topmodellen Miranda Kerr og bliv inspireret af vores stil- og skønhedsguide til netop din alder

1 / 7

Vi har smidt den 31-årige Miranda Kerr på forsiden af vores nye age special nummer af Costume. Ikke fordi vi synes, hun er gammel, men fordi, at hun er hamrende lækker, god til at passe på sig selv og fordi vi kunne. Hun er nemlig verdens tredjebedst betalte model, og det forstår vi godt.

I Costume 153 har vi fokus på alder: Vi har bedt inspirerende kvinder fortælle om det bedste år i deres liv, ser på stilikoner i alle aldre, vi har talt ned Miranda Kerr om at holde sig smuk og sund, vi ser på modens mor-datter-forhold, giver dig en stor stilguide til netop din alder og så har vi selvfølgelig skønhedsguides med de bedste produkter til din hud.

Smugkig i magasinet her.

Shop ny sæson på udsalg
2 / 7

Shop ny sæson på udsalg

I hvert nummer af Costume viser assisterende moderedaktør, Anne Mønsted, hvordan du kan fortolke et look fra catwalken til din hverdagsgarderobe. I Costume 153 viser hun dig, hvilke items fra vinterkollektionerne der stadig holder til sommer - de kommer nemlig snart på udsalg.

2015
3 / 7

2015

Vi har spurgt boligeksperten, fimproduceren, musikeren, kokken og mange flere, hvad du skal købe, opleve, spise og lytte til i 2015.

Mor vs. datter
4 / 7

Mor vs. datter

Lige meget hvor meget du i tidernes løb har forsøgt at stritte imod, er der en god chance for, at du alligevel ligner din mor på visse punkter. I denne artikel møder du tre fashionable mødre og døtre, og vi undersøger, om stil går i arv.

Jump jump
5 / 7

Jump jump

Costumes nye moderedaktør, Thora Valdimarsdóttir, har skudt en mega sej modeserie med fotograf Henrik Bülow.

Problemløsere til alle aldre
6 / 7

Problemløsere til alle aldre

Det er vores age special, så derfor har vi som nævnt også sat ekstra fokus på alder i vores skønhedssektion.

Her kan du blandt andet læse om de produkter, som kan løse dine skønhedsudfordringer, uanset om du er i 20'erne, 30'erne, 40'erne eller plus 50.

Og endnu bedre: Vi giver dig 12 anti-aging tricks, der virker.

Månedens konkurrence
7 / 7

Månedens konkurrence

Hvis vi bare selv kunne deltage. Ak og ve. Deltag i månedens konkurrence om tøj fra Samsøe&Samsøe til 12.000 kroner. Deltag her.

Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev