Costumes forsidemodel, Mona Johannesson, i kjole fra Stella McCartney og neglelak fra Chanel.
© Dennis Stenild / Filter

Nyt nummer af Costume: Alt til dit festlook

Bliv klar til sæsonens fester + Interview med Lara Stone - verdens mest brugte model

Stiletter, clutches, kjoler og makeup, der holder hele natten. Glem alt om at hygge på sofaen - det er tid til fest. Derfor får du masser af tips til din feststil i det nye nummer af Costume, der udkommer tordag 20. oktober.

Du kan blandt andet se, hvordan du får et festlook a la Bianca Jagger. Til højre: Kjole fra By Malene Birger til 5.999 kr. ...

Gud skabte kvinden... Og verdens største topmodel: Lara Stone. Læs interviewet med den 27-årige skønhed, der er nummer et på listen over verdens mest brugte modeller.

Lara Stone har sexede kurver og gør en dyd ud af at fremhæve sin timeglasfigur. Er gift med en af Englands største komikere og har skrevet eksklusiv kontrakt med Calvin Klein. Men Costume mødte intet spor af storhedsvanvid, da vi mødte hende i London. Foto: Trunkarchive/Bulls.

...

Hvorfor må kvindelige politikere ikke gå i designertøj? Der er ikke mange kvindelige politikere, der vifter med deres designertasker. For når de gør det, får mange travlt med at mene noget om det. Men det har hidtil ikke stoppet landets første kvindelige statsminister. Og det skal det heller ikke, mener eksperter og politikerkolleger.

Helle Thorning med sin røde Mulberry-taske på vej til oprørsbyen Benghazi i Libyen, mens hun stadig 'kun' var Socialdemokraternes leder og endnu ikke statsminister. Foto: Polfoto. ...

Én måned, fire faser = syv kilo lettere. Den nye stjernekur hedder The Dukan Diet, tricket er proteiner, og Costume har sat en kvinde på sagen for at teste den i en måned - med et resultat over al forventning. Følg hendes suk og glædeshyl, og få tips til, hvordan du klarer kuren.

Gisele Büundchen, Middleton-søstrene og Jennifer Lopez har alle med succes været på The Ducan Diet. Foto: Getty Images. ...

I det nye nummer af Costume kan du også blive klogere på de nye fester og gå ud-tendenser, høre Donatella Versace fortælle om sit samarbejde med H&M, se, hvordan tre fashionistaer styler tre af sæsonens sværeste items og meget mere.

Costume 116/december udkommer 17. november.