Nyt nummer af Costume: beauty & sommer special

Få skønhedseksperternes insidertips, lær at networke dig til succes og shop 38 kjoler til din sommerstil

Det nye nummer af Costume udkommer 12. juni 2014.

Sommeren er for alvor over os, og vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at få dig i sommerhumør med det nye nummer af Costume. Vi har samlet de bedste shoppefund og skønhedstips, der kan forsøde din sommer.

Mode Bliv inspireret til en lækker california girl feriestil eller shop nogl af de 38 sommerkjoler, som vi har samlet til dig (vi guider til fire forskellige længder på kjolen). Du kan også få Isabel Marants franske bohemestil eller shoppe candyflosspink highstreetfund. Og det er jo ikke alt, for vi afslører også 15 tricks, der gør en stor forskel for dit sommerlook og giver dig to smukke modeserier og shoppesider.

Interview Vi stiller skarpt på de hotteste franske mærker og har blandt andet taget os en snak med designerne fra Iro, og så har vi interviewet Cécile Cassel, der fortæller om opskriften på det at være fransk chic. Vi ser også nærmere på forårstendensen med blomster og blonder - hvorfor er den anderledes denne sæson?

Skønhed Bliv guidet til gylden sommerhud, uundværlige olier og kom tæt på bloggeren Cecilie Gry Philipsen fra Beautyjunkie.dk. Kalenderen siger også ferie, sommer og fest, så vi guider dig til at pakke feriekufferten, fortæller dig, hvilke produkter du skal købe med hjem fra ferie, gør dig strandklar fra top til tå og viser dig, hvordan du får sæsonens naturlige sommerlook. Sidst men ikke mindst har vi fået skønhedseksperterne til at give dig deres insidertips.

Det andet Lær, hvorfor og hvordan du skal networke dig til succes og læs vores special med fokus på sommertid, hvor vi blandt andet guider dig til cafeer og restauranter over hele landet, hvor du kan få henholdsvis morgen-, middags og aftensol. Vi stiller også skarpt på, om mad er den nye it-taske og (endnu) en måde, hvorpå vi realiserer os selv.

Så du kan roligt hoppe ned i kiosken og tage dit Costume med dig ud i sommersolen. God juni måned!

Smugkig i magasinet her

Costume 148 udkommer 10. juli 2014.