© costume.dk

Nyt nummer af Costume: Budget

Find masser af inspiration til dit næste budgetkøb + stor bikiniguide

Det nye nummer af Costume, der udkommer på torsdag d. 19. april, bugner med budgetfund, der kan forny din garderobe uden af tømme din pengepung. Find blandt andet 50 fund til under 500 kroner. Du finder også masser af badetøj i den store bikiniguide. For eksempel denne budgetvenlige badedragt fra Cos til ca. 295 kr:

© Cos

...

Bliver man dummere af at læse modemagasiner? Det er der flere, der mener, og emnet bliver gang på gang taget op af diverse skribenter og meningsdannere. Vi har givet ordet til to meget uenige kvinder, der debatterer netop dette emne.

...

I det nye Costume finder du også et interview med den ærlige skuespillerinde og stilikon Gwyneth Paltrow, som blandt andet fortæller om at miste sin far og om at være livsstilscoach og filmstjerne på samme tid uden at miste jordforbindelsen.

Foto: Bulls

...

Find inspiration til dit sommerlook i tre flotte modeserier. Blandt andet serien Pasteller, som Costumes moderedaktør, Maiken Winther, har stylet, og som skudt af fotograf Dennis Stenild.

Foto: Dennis Stenild

...

Endelig er der masser af tips til, hvordan du bliver sommerlækker fra top til tå. For eksempel med denne selvbrunerlotion fra St. Tropez til ca. 260 kr.

Du kan også læse et interview med topmodellen Abbey Lee Kershaw, finde inspiration til sommerens bedste oplevelser og blive klogere på det nye parforhold.

Smugkig i det nye nummer - klik her.

Costume nummer 122/juni udkommer 16. maj.