Costume nummer 106/februar udkommer torsdag 18. januar. © Mikael Schulz/Agent Bauer

Nyt nummer af Costume: Catwalk

Din ultimative guide til den nye sæson + Stort catwalk-tillæg med alt om de nye tendenser

I det nye nummer af Costume, der udkommer torsdag 20. januar, byder vi dig velkommen til den nye sæson. Du får en stor guide, hvor du blandt andet kan se, hvilken længde din nederdel skal have, hvordan dine jeans skal se ud, og alt det, der holder fra sidste sæson. En af den nye sæsons mest eftertragtede tasker er denne skønhed fra Celine.

Taske fra Celine til 11.550 kr.
© Morten Andersen

Taske fra Celine til 11.500 kr.Farverige, gulvlange kjoler. Buksedragter og bredskyggede hatte. 1970'erne er årtiet, der ikke er til at komme uden om i den nye sæson. Men hvorfor er designerne inspireret af netop dette årti? Og hvordan ser 1970'er-stilen ud i 2011? Vi inviterer dig bag om en af forårets største tendenser.

Fra venstre: Elie Saab, Marc by Marc Jacobs, Gucci, Marc Jacobs og Elie Saab. Foto: Scanpix.

Du får også et stort interview med den danske model Amanda Nørgaard, der har gået show for Chanel, været kampagnemodel for Topshop og er flyttet til New York.

Foto: Jesper Damsgaard Lund

"Selvfølgelig fylder det meget for mig, at jeg er blevet model. Men det er også bare et arbejde, og jeg forsøger at sætte det i perspektiv til et hvilket som helst andet job. Da jeg arbejdede i Emmerys i Gentofte, gik jeg jo heller ikke og fortalte om hver eneste gang, jeg havde solgt endnu et maltrugbrød," siger Amanda Nørgaard til Costume.

I det nye nummer af Costume får du også de 10 bud til din hud. Du kan blandt andet se, hvordan du slipper af med tør og træt hud, hvordan du bedst renser din hud, og hvad du skal spise.

Få glødende hud med olie hver dag og peeling mindst en gang om ugen. Foto: Scanpix. Du får også et stort catwalktillæg, hvor du kan se de 10 største tendenser, de 20 hotteste accessories og de nye skønhedstrends.

God fornøjelse med det nye nummer af Costume.

Costume nummer 107 udkommer torsdag 17. februar.