© costume.dk

Nyt nummer af Costume: Den store udsalgsguide

I dette nummer guider vi dig til de bedste fund fra den nye sæson og hvad du skal gå efter på udsalg

Det nye nummer af Costume udkommer 13. december 2012

Er det ikke meget rart at vide, hvad man får, hvis man køber et magasin? Her fortæller vi dig, hvad du kan forvente af det nye nummer af Costume.

Den smukke og betagende Jules pryder forsiden på Costume 129 og inde i magasinet finder du blandt andet vores trendsider, der denne måned guider dig til nogle af catwalken og gadebilledets største tendenser: Blonder, accessories, oversized strik, vinterfrakken, hverdagsuniformen og meget mere.

Dernæst kan du læse Carine Roitfeld fortælle om sin tid som den kontroversielle chefredaktør på franske Vogue i en tid, hvor der var plads til at lege og udfordre moden: Både med modeserier, der er blevet kritiseret for at opfordre til pædofili og anoreksi, men også viser en model, der sidder og tisser på en parkeringsplads.

Vi har også stillet skarpt på modebranchens forbindelser til hiphop og hvordan de eksklusive modehuse finder inspiration i det hiphopinspirerede gadebillede. Tror du ikke på dette, må du hellere læse artiklen.

Dernæst har vores moderedaktion kæmpet for at lave den fedeste udsalgsguide til dig med alle de ting, som du skal gå efter, når udsalget kommer - der er noget for enhver stil og smag.

Kom også med Part Twos designer på arbejde og læs om tre piger, der alle har valgt vejen i kreative fag som designer, kunstner og sanger. Gå heller ikke glip af Marina fra Marina and the Diamonds fortælle om sit liv som succesfuld sangerinde og husk, at du her på Costume.dk kan vinde billetter til hendes koncert.

Og lige som du troede, at du var færdig, så er der MEGET mere tilbage - du er nemlig kun halvvejs og kan stadig komme med bag kameraet på Chanels nye kampagne, se vores tre smukke modeserier, hvor Jules er model i den ene, få guides til, hvordan du får stilen fra modeserierne på budget og fordybe dig i vores shoppesider med ure, kapper og mønstrede bukser.

Nu er du nået frem til vores skønheds- og sundhedssider, der i dette nummer sætter fokus på, hvordan du får perfekt og fejlfri hud - og også, hvordan du kan snyde dig til den. Bliv også hjulpet godt på vej til de sunde vaner med Costumes udførlige plan.

Er du fristet til at få det nye nummer af Costume med hjem? Det kan vi godt forstå. Skynd dig at købe det nye nummer af Costume eller tegn et abonnement lige her, så du er sikker på at få det hver måned.

Smugkig i det nye Costume HER:

Costume nummer 130 udkommer 10. januar 2013.