Nyt nummer af Costume: En prinsesse på forsiden

Eksklusivt interview med Prinsesse Marie, stort denimtema, 324 vinterfund og et møde med Alexander Wang. Smugkig i det nye nummer af Costume her

Costume 151 © Costume
1 / 9

Costume 151

Vi har glædet os til at vise jer vores forside med Prinsesse Marie, og inde i magasinet får du selvfølgelig et eksklusivt interview med hende, samt en række billeder, som vores moderedaktør har stylet.

Hvis du elsker denim og jeans lige så meget som os, er dette også et musthave magasin på din hylde. Vi guider dig nemlig til de bedste køb og nyeste tendenser, og inviterer dig indenfor hos tre stilrige kvinder, der hver især viser, hvilke jeans de går efter.

Du kan også møde selveste Alexander Wang og få et sneakpeak på den længe ventede kollektion, som han har lavet i samarbjede med H&M.

I vores skønhedssektion guider vi dig blandt andet til den perfekte skønhedssøvn samt vilde vipper og baskede bryn. Og så har vi testet skønhedsbehandlinger, og giver vores bedømmelse af dem.

Ja, og så er der alt det andet, som du kan glæde dig til at se, hvis du køber det nye nummer af Costume.

Det er på gaden frem til 5. november 2014.

La vie de princesse Marie © Costume
2 / 9

La vie de princesse Marie

Læs vores eksklusive interview med Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie, der fortæller om livet før prinsessetitlen, om at være skilsmissebarn og miste trygheden til familien, at komme stærkere ud på den anden sige, møde sin soulmate og få børn - og bonusbørn - og om de sager hun brænder for i livet.

Vinterfavoritter
3 / 9

Vinterfavoritter

Lad dig forføre og inspirere af moderedaktionens vinterfavortitter i grønne, beige og rødlige nuancer.

De perfekte jeans © Costume
4 / 9

De perfekte jeans

Vi sætter i hele nummeret fokus på denim, og du kan blandt andet møde tre stilrige jeans-elskende kvinder, der fortæller om udfordringerne ved og jagten på de perfekte cowboybukser. Vi guider dig også til, hvordan lommerne på dine jeans skal sidde i forhold til, hvilken form din numse har, og så kan du shoppe alle de nye denimtendenser, som vi sætter fokus på.

Alex Wang for H&M © Costume
5 / 9

Alex Wang for H&M

Costumes moderedaktør, Maiken Winther, har mødt Alexander Wang til en snak om hans nye samarbejde med H&M. Få et smugkig på kollektionen, se vores favoritter og hør Wang fortælle om tankerne bag designet. Vi har samlet hele fem inspirerende sider til dig.

Denimdage © Costume
6 / 9

Denimdage

Miks denim med strikbluser, uldne nederdele og tunge frakker. Vi guider dig til at style denim på en opdateret måde, der passer ind i sæsonens tendenser.

Costume tester: effektive behandlinger © Costume
7 / 9

Costume tester: effektive behandlinger

Costume-redaktionen har testet nogle af de mest populære spabehandlinger og guider dig til, hvad de gør ved din hud - så ved du præcis, hvilken du skal investere i.

Månedens konkurrence
8 / 9

Månedens konkurrence

Og så skal du da lige huske at deltage i månedens konkurrence, hvor du kan vinde for 10.000 kroner Calvin Klein Jeans.

DELTAG HER.

5 numre + øreringe for 179 kroner
9 / 9
Mere om Månedens magasin? Få Costumes nyhedsbrev