Costumes forsidemodel, Adrianna, i bluse og nederdel fra Mulberry.
© Emma Jönsson Dysell / New Blood Agency

Nyt nummer af Costume: Forårsfund

657 forårsfund til din garderobe + De hotte nye stilikoner

Kom i forårshumør med det nye nummer af Costume, der udkommer torsdag 16. februar. Nummeret er spækket med intet mindre end 657 forårsfund, så mon ikke der også er noget (eller meget), du bare eje? Det kunne for eksempel være tasken fra Céline til 10.500 kroner.

...

Først den ene stil, og så den anden stil. To kvinder ændrer stil. Den ene ender altid i jeans, den anden er konstant kvinden i sort, og begge gad de godt have input til at eje et nyt look. Se stilændringerne, og få tipsene til, hvordan du bryder dit stilmønster.

...

Den dag det var slut med syltetøj på utroligt hvidt brød og kanelgifler i ét væk, var første skridt på vej mod Mille Dinesens temmelig perfekte figur - en krop, hun nu nærmest er blevet ekspert i. Det betyder aftensmad til morgenmad og andre snedige tricks, hun afslører i det nye nummer af Costume, hvor du også kan høre om skuespillerindens nye tv-hovedrolle som Rita.

Foto: Les Kaner ...

Kom på fornavn med dine nye stilikoner - Emma, Solange, Jen, Joséphine, Elizabeth og Tali. Få styr på, hvem de er, hvad de kan, og hvad deres skønneste hemmeligheder er.

Who's that girl? Det er Joséphine de la Baume. Mød hende og alle de andre nye stilikoner. Foto: Polfoto / Corbis Outline. ...

Nu springer de nye skønhedsprodukter ud i foråret. Vi har udvalgt de bedste og de smukkeste produkter til dig - blandt andet den nye læbebalsam Rouge coco baume fra Chanel til 245 kr.

...

I det nye nummer af Costume kan du også læse et interview med Victoria Beckham, få en shoppeguide til Århus, se din tjekliste til en sund uge og meget mere. Smugkig i det nye nummer - klik her.

Costume nummer 120/april udkommer 15. marts.