På forsiden af det nye nummer af Costume er modellen Anu Koski i kjole og pels fra Gucci.
© Jonas Bie

Nyt nummer af Costume: Foxy lady

Alt om dit nye modeår + Feminine vinterkøb + Interview med Stella McCartney

Kære krystalkugle, hvordan ser 2012 ud? I det nye nummer af Costume, der udkommer torsdag 15. december, får du svaret. Psst. Vi kan blandt andet afsløre, at i 2012 er de uundgåelige farver pasteller som på luftig slik.

Girlylicious. Fine pastelfarver hos Louis Vuitton. Foto: Scanpix. ...

Nogle gange er en kollektion så fin, at det er nødvendigt at dykke ned i designerens tanker. Costume har talt med Stella McCartney om hendes pre-spring-kollektion: en berusende Hawaii-printet forsmag på foråret.

...

Foxy lady. Tænk 70'erne mikset med 40'erne, og sæt bløde silkeskjorter til stramme pencilskirts eller vide bukser. Brug en overflod af pels - gerne i farver - og tilføj handsker og en hat for et ladylike vinterlook.

Foto: Jonas Bie. ...

De er et af Danmarks mest fashionable venindepar. Og der går ikke en dag uden et opkald, en sms eller en kaffe på café. Læs interviewet med Beate Bille og Laura Christensen.

Fra torsdag 15. december kan du følge Beate og Lauras blog på Lauraogbeate.com - find den under blogs her på Costume.dk. ...

Jeans i lange baner. Det får du i det nye nummer af Costume. Vælg mellem skinny med lav talje, skinny med høj talje, regular eller stumpe-jeans.

Lange ben som Cameron Diaz? Så tag et par korte jeans på, og vis de ankler frem. Foto: Getty Images. ...

Skal dine hudplejeprodukter virke optimalt? Altid. Så er det ikke kun produkterne, men i den grad også rækkefølgen, du bruger dem i, der er vigtig. Få 1-2-3-listen i dit nye Costume.

...

Du kan også se, hvordan du holder dine nytårsfortsætter og får en sundere livsstil, møde Danmarks sejeste designtalenter, se de otte bedste beauty-webshops og meget mere i det nye nummer af Costume.

Costume nummer 118/februar udkommer 19. januar 2012. Stilfuldt nytår.