© costume.dk

Nyt nummer af Costume live: rejsespecial

Udover en stor rejseguide får du et personligt interview med Stine Goya, 62 sider fyldt med dine nye sommerlook og meget meget mere

Det nye nummer af Costume udkommer 11. april 2013

For mange er det ved at være tid til at planlægge sommerferien og derfor kan du i Costume 133 fordybe dig i de hippeste rejsedestinationer, den bedste skønhed til rejsen samt læse om 5 danske kvinders insiderfif til forskellige rejsemål.

Derudover får du som altid vores store trend-sektion med de aller nyeste tendenser samt en stor sommerguide med de bedste sandaler, bikiner, kjoler, stylingtips og meget mere.

Det er også i Costume 133, at du kan læse et personligt interview med Stine Goya samt et stort interview med den biografaktuelle skuespillerinde Alicia Vikander.

Så stiller vi skarpt på, hvad det er, der skaber stjernerne og gør dem til ægte stjerner og giver dig tips til at få stylisternes egen stil.

I sektionen modebaggrund kan du denne gang læse om det vidunderlige modehus Prada - der i år har 100 år på bagen.

Som altid skal du ikke gå glip af vore tre modeserier og alle de lækre shoppesider bagerst i magasinet.

Vores skønhedssektion sætter i dette nummer fokus på blandt andet lækre rejsestørrelser og makeup på budget. Derudover fortæller vi dig alle detaljerne om det nyeste nye: nemlig CC creme. Vi guider dig også til at blive helt sommerklar, hvad angår hår, vipper, glød og meget mere og så kan du møde Scarlett Johansson, der er ansigt for Dolce & Gabbanas nye duft, Desire.

Og så skal du huske at læse magasinets sidste side, der denne gang går tæt på popkometen David Bowie.

Rigtig god fornøjelse!

Pssst. Er du blevet fristet til at få Costume ind ad døren hver måned? We won't hold it against you. Bestil Costume lige her!

SMUGKIG I DET NYE NUMMER AF COSTUME HERUNDER.

Costume 134 udkommer 9. maj 2013.