Modellen Sanne i bluse fra Acne til 3.100 kroner og shorts fra Velour til 800 kroner.
© Dennis Stenild / Filter

Nyt nummer af Costume: Ny sæson

Din ultimative guide til den nye sæson + Stort catwalk-tillæg med alt om de nye tendenser

Butikkerne spirer allerede med de første nye varer fra forårssæsonen, og i det nye nummer af Costume, der udkommer torsdag 19. januar, byder vi dig velkommen til den nye sæson. Du får en stor guide til A.L.T., du skal vide om de nye tendenser. Du får blandt andet svar på, hvilke sko du skal gå efter, hvilke farver du skal satse på, og hvad sæsonens uundgåelige er. Psst... Vi kan afsløre, at plisseringer er et must til foråret.

Plisseringer hos Prada forår/sommer 2012. Foto: Scanpix. ...

Den sødmefulde skuespillerinde Michelle Williams spiller rollen som en af historiens mest sexede ikoner: Marilyn Monroe i filmen My Week with Marilyn, der har premiere 26. januar. Costume har mødt Michelle Williams i New York, hvor hun fortæller om presset ved rollen som smuk og sexet Hollywood-diva, sit hverdagsliv i Brooklyn og om sin kærlighed til skuespilleren Heath Ledger.

Foto: Scanpix ...

Kan du få din drømmekrop på to måneder? Svaret er faktisk: ja. Med en kost baseret på proteiner og grøntsager, tre måltider om dagen og tre gange hård styrketræning om ugen. Costumes chefredaktør Rikke Agnete Dam har testet en bootcamp hos Lotte Arndal.

Før var chefredaktørens kost baseret kulhydrater og grønt. Nu spiser hun masser af proteiner og grønsager - og der er stadig plads til hvidvin og chokolade. Foto: Thomas Evaldsen. ...

Med det nye nummer af Costume får du også et stort catwalk-tillæg, hvor du blandt andet kan se sæsonens 10 største tendenser, få styr på de nye accessories, se de vildeste show-øjeblikke og meget mere.

Smugkig i det nye nummer - klik her.

Costume nummer 119/marts udkommer 16. februar.