Costume nummer 102/oktober udkommer 23. september 2010. © costume.dk

Nyt nummer af Costume: Sæsonens accessories

Se sæsonens mest stilfulde sko, tasker og smykker, og få en guide til, hvordan du vedligeholder dem + De mest effektive beauty-tricks til et ungt look

I dit nye nummer af Costume, der udkommer torsdag 23. september, kan du se sæsonens flotteste accessories. Du kan blandt andet se disse vidundere fra Camilla Skovgaard og mange mange flere sko, tasker, armbånd og hatte.

Sko fra Camilla Skovgaard til 2.960 kr.

Du får også en guide til, hvordan du plejer dine accessories, så de holder i mange år. "Jeg vil altid være en buschaufførs datter," siger den danske Hollywood-stjerne Connie Nielsen i et stort interview, som du kan læse i det nye nummer af Costume. Den 46-årige skuespillerinde fortæller også om sit familieliv, sine inspirationskilder, og at hun elsker at blive ældre.

Connie Nielsen
© Dennis Stenild

Connie NielsenEr du mest til det feminine, det stramme, enkle look eller til et tone i tone-outfit i brændte farver? Du får en shoppeguide til tre af efterårets tendenser.

© Scanpix

Dyrk 1959'er-stilen som hos Louis Vuitton, den minimalistiske som hos Stella McCartney eller brændte farver som hos FerragamoDet er ikke bare din hud, der skal plejes for at bevare et ungt ydre. I det nye nummer af Costume får du de bedste tips til et ungt look.

© Bulls

Et glansfuldt hår, et hvidt smil og klare øjne er med til at give dig et ungt look. Du kan også se 6 fashionistaers key-items, møde 3 kvinder i dansk film, der diskuterer mode, mænd og botox og meget mere.

Det næste nummer af Costume udkommer torsdag 21. oktober.